SPORTSHOWROOM

  φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (Nike)

  • Συλλογή (Air Force 1)

  • Υπόδειγμα (Upstep)

  • Στυλ

  Air Force 1 Upstep

  Το Nike Air Force 1 Upstep ξεκινάει από μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ με ομόκεντρους κύκλους σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, που συνθέτουν το πέλμα. Η αστροειδής λαβή στο μπροστινό μέρος της εξωτερικής σόλας εκτείνεται μέχρι το μπροστινό μέρος του δαχτύλου, όπου είναι ευδιάκριτη. Σχεδιασμένο αποκλειστικά ως μοντέλο για γυναίκες, το Air Force 1 Upstep διαθέτει τεχνολογία Air κάτω από τη φτέρνα και μια ραφή από ραφές που τυλίγεται γύρω από ολόκληρη τη μεσαία σόλα, η οποία έχει ανυψωθεί για μια πιο υπερυψωμένη εμφάνιση - αυτή που χάρισε στο παπούτσι το όνομά του. Σε όλη αυτή τη μονάδα σόλας, τα χρώματα ποικίλλουν μερικές φορές, όπως στο AF1 Upstep Premium Blue Suede, το οποίο έχει ανοιχτό μπλε ενδιάμεση σόλα και εξωτερική σόλα από κόμμι. Εν τω μεταξύ, άλλα μοντέλα διατηρούν τα πράγματα μονοχρωματικά, ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι το Bread and Butter, του οποίου η εντελώς λευκή σόλα έρχεται σε ισχυρή αντίθεση με τη φωτεινή απόχρωση του κίτρινου που καλύπτει το υπόλοιπο sneaker.

  Στο επάνω μέρος, τα κύρια δερμάτινα πάνελ δεν επικαλύπτονται, αλλά ενώνονται κατά μήκος ομαλών ραφών των οποίων οι ραφές είναι κρυμμένες, δίνοντας στο μοντέλο μια βελτιωμένη εμφάνιση. Τα υπόλοιπα στοιχεία του επάνω μέρους επικαλύπτουν αυτά τα τμήματα, ξεκινώντας από το eyestay, το οποίο διαθέτει επτά οπές σε κάθε πλευρά. Οι ραμμένες άκρες του είναι ελαφρώς κυματιστές, ενώ το άκρο του έχει περισσότερο σχήμα κουτιού. Τα κορδόνια στερεώνονται με μια δερμάτινη θηλιά στη μέση και ένα δερμάτινο ντουμπλάκι στο κάτω μέρος, το οποίο είναι απλό στα περισσότερα σχέδια, όπως το Glass Slipper, αλλά επώνυμο σε μερικές εκδόσεις, όπως για παράδειγμα το Upstep LX Elevated Excellence, το οποίο έχει κόκκινα και ροζ μοτίβα λουλουδιών από πούλιες στο μπλε εξωτερικό του. Εν τω μεταξύ, οι διατρήσεις στο toe box του Air Force 1 Upstep είναι διατεταγμένες σε σχηματισμό πλέγματος στις περισσότερες εκδόσεις, αλλά το Upstep BR δεν έχει καθόλου διατρήσεις λόγω της χρήσης του Ultramesh της Nike στο επάνω μέρος του. Η χρήση αυτού του απίστευτα αναπνέοντος και ελαφρού υλικού, που κυκλοφορεί μεταξύ άλλων σε κομψό μαύρο χρώμα, σημαίνει ότι οι οπές δεν απαιτούνται πουθενά στο εξωτερικό.

  Τα Swooshes εμφανίζονται στη συνηθισμένη τους θέση σε κάθε πλευρά του μεσαίου πέλματος, από όπου επεκτείνονται πίσω κάτω από το πάνελ της φτέρνας. Καθένα από αυτά έχει ευθύγραμμο τελείωμα με ελάχιστο κωνικό σχήμα. Το ίδιο το πάνελ της φτέρνας έχει δύο καθαρές γραμμές ραφής γύρω από την κάτω άκρη του, μαζί με ανάγλυφο κείμενο Nike Air στη μέση του. Ακριβώς από κάτω, μια λωρίδα φτέρνας καταλήγει στη μεσαία σόλα. Μια μεγάλη γλωσσίδα διαθέτει την επιγραφή Air Force 1 κάτω από το γνωστό σήμα Nike Air, ενώ ένα απλό swoosh κοσμεί την εσωτερική σόλα.

  Εκτός από το Air Force Upstep Low, έχει κυκλοφορήσει και ένα μοντέλο High. Μοιάζει με το Low στο ότι είναι ένα γυναικείο sneaker με ενισχυμένη ενδιάμεση σόλα. Και τα δύο στυλ μοιράζονται επίσης πολλά χαρακτηριστικά, με την κύρια διαφορά να είναι το κολάρο στο ψηλό μέρος και ο ιμάντας στον αστράγαλο, για τον οποίο ήταν γνωστό το αρχικό AF1 High. Ενώ αυτά τα δύο έχουν παρόμοια εμφάνιση, το Nike Air Force 1 Upstep Warrior έχει αρκετά διαφορετική εμφάνιση. Το κολάρο του έχει επεκταθεί πιο ψηλά στο πόδι, καθιστώντας το μια μεγάλη μπότα. Στο κάτω μέρος του παπουτσιού διακρίνονται πάνελ από δέρμα υψηλής ποιότητας, όπως ένα προστατευτικό λάσπης στο μπροστινό μέρος του πέλματος, ένα λείο κουτί δακτύλων χωρίς οπές και μια πίσω επικάλυψη που καμπυλώνει προς τη φτέρνα καθώς ανεβαίνει από τη μεσαία σόλα πριν λυγίσει προς τα πίσω προς το μάτι. Στην κορυφή αυτού του τελευταίου τμήματος, υπάρχει ένα τριγωνικό πάνελ στη φτέρνα με το σήμα Nike Air και μια διπλή γραμμή ραφών στην περίμετρό του. Η επικάλυψη στη φτέρνα συνδέεται με έναν φαρδύ ιμάντα στον αστράγαλο, πάνω από τον οποίο το εξωτερικό εκτείνεται μέχρι πάνω από την κνήμη. Διαθέτει επίσης ένα παραδοσιακό eyestay με κανονικά κορδόνια και ένα ντουμπλάκι για την ασφάλισή τους. Τέλος, τα swooshes στολίζουν τα πλαϊνά για να του δώσουν την κλασική αίσθηση του AF1. Έτσι ολοκληρώνεται η σειρά των σχεδίων Nike Air Force 1 Upstep - ένα γοητευτικό μοντέλο με τις δικές του συναρπαστικές παραλλαγές στο εμβληματικό πρωτότυπο.

  κατάταξη Nike Air Force 1 Upstep
  (0)

  Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

  Να συνεχίσει

  Επέλεξε τη χώρα σου

  Ευρώπη

  Αμερικής

  Ασία-Ειρηνικός

  Αφρική

  μέση Ανατολή