SPORTSHOWROOM
  Nike Air Max 270

  φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (Nike)

  • Γραμμή

  • Συλλογή (Air Max 270)

  • Υπόδειγμα

  • Μέγεθος

  • Χρώμα

  • Τεχνολογία

  • Υλικό

  • Εκδοση

  • Αθλημα

  Nike Air Max 270

  Nike Air Max 270

  718 προϊόντα

  Το πρώτο Air Max της Nike που εστιάζει πλήρως  στο καθημερινό στιλ.

  Air Max 270

  Από την ίδρυσή της το 1987, η σειρά Air Max της Nike παρουσίασε αθλητικά παπούτσια που συνδύαζαν την πρωτοποριακή αθλητική καινοτομία με τη νέα, συναρπαστική εμφάνιση. Αν και συχνά φοριούνται ως παπούτσια lifestyle, κανένα δεν σχεδιάστηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Αυτό ίσχυε μέχρι το 2018, όταν η μάρκα λάνσαρε το Nike Air Max 270 - το πρώτο Air Max ειδικά για τον τρόπο ζωής.

  Το Air Max 270 εμπνεύστηκε από δύο σχέδια των αρχών της δεκαετίας του '90, το Air Max 180 και το Air Max 93. Από το 180, πήρε το γενικό σχήμα, συμπεριλαμβανομένης της εκτεταμένης γλώσσας, και από το 93, την επαναστατική στενή εφαρμογή. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Dylaan Raasch, Senior Creative Director της Nike, αντί να είναι ένα απλό υβρίδιο αυτών των δύο προηγούμενων αθλητικών παπουτσιών, ήταν ένα εντελώς νέο παπούτσι με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά.

  Ενώ το πρωτότυπο ονομαζόταν 273, το αποτέλεσμα της πρόσθεσης των 180 και 93 μαζί, μέχρι την κυκλοφορία του αυτό είχε αλλάξει σε 270 - ένα προηγούμενο παρατσούκλι της Nike για το Air Max 93 - για να αντιπροσωπεύει την έκταση 270 μοιρών της μονάδας Air Max στη φτέρνα. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο μαξιλαράκι φυσαλίδων δεν είχε καμία σχέση με οτιδήποτε είχε παρατηρηθεί σε προηγούμενα μοντέλα Air Max, καθώς είχε το εντυπωσιακό μέγεθος των 32 χιλιοστών. Κατά την κυκλοφορία του, ήταν το ψηλότερο και πιο ογκώδες στην παραγωγή, καθώς το υπερβολικό του ύψος επέτρεπε σημαντική μετατόπιση του όγκου μέσω του μαξιλαριού Air για ένα μαλακό, αναπηδημένο βήμα. Σε συνδυασμό με μια ενδιάμεση σόλα από αφρό διπλής πυκνότητας στο μπροστινό μέρος του ποδιού, αυτή η καινοτόμος νέα τσέπη Air προσέφερε εξαιρετική άνεση για καθημερινή χρήση, αποδεικνύοντας τη φιλοδοξία της Nike να σχεδιάσει ένα απόλυτα άνετο lifestyle sneaker.

  Αυτή η σταθερή βάση παρείχε τα θεμέλια, αλλά το παπούτσι διέθετε πολλά άλλα ευεργετικά στοιχεία σχεδιασμού. Το επάνω μέρος του παπουτσιού κατασκευάστηκε για ευελιξία και αναπνοή μέσω της χρήσης διαφόρων πάνελ από πλέγμα που τοποθετούνται σε διαφορετικές γωνίες, με διάτρητες οπές διαφόρων μεγεθών που απλώνονται σε όλη την επιφάνειά του. Τα πλαστικά προστατευτικά ενίσχυσαν επίσης το εξωτερικό και έδωσαν ένα συγκεκριμένο στυλ στο Air Max 270, ειδικά με τον εκκεντρικό τόνο Hot Punch του χρώματος της έκδοσης. Όπως και σε ορισμένα προηγούμενα σχέδια, η Nike άλλαξε τη θέση των swooshes, τοποθετώντας μικρά σε κάθε πλευρά του μεσαίου πέλματος και ένα μικροσκοπικό στην πλαϊνή πλευρά του μπροστινού πέλματος. Αυτά κάθισαν καλά μαζί με τα στοιχεία της παραδοσιακής επωνυμίας, τα οποία ήταν εμπνευσμένα από το Air Max 180, για να δημιουργήσουν ένα κομψό παπούτσι. Με τόσο υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και άνεσης, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα φορούσε ο θρύλος του μπάσκετ Kevin Durant. Η Nike του έδωσε ένα προσαρμοσμένο ζευγάρι που κατασκευάστηκε για να ταιριάζει στα μεγάλα πόδια του μεγέθους 18, το οποίο τον είδαμε να φοράει το 2017, μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του αθλητικού παπουτσιού, δίνοντας στο AM270 κάποιο hype πριν από την κυκλοφορία.

  Ο σχεδιασμός του Nike Air Max 270 βασίστηκε στη φιλοσοφία ότι αν είσαι άνετος, τότε είσαι χαλαρός, σίγουρος και άνετος με το περιβάλλον σου- επομένως, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση. Όλα αυτά δημιούργησαν ένα αυθεντικά μοντέρνο αθλητικό παπούτσι και εξασφάλισαν την απίστευτη επιτυχία του πρώτου lifestyle Air Max της Nike.

  κατάταξη Nike Air Max 270
  (13)

  Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

  Να συνεχίσει

  Επέλεξε τη χώρα σου

  Ευρώπη

  Αμερικής

  Ασία-Ειρηνικός

  Αφρική

  μέση Ανατολή