SPORTSHOWROOM

φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (Nike)

  • Συλλογή (Air Force 1)

  • Υπόδειγμα (PLT.AF.ORM)

  • Στυλ

Air Force 1 PLT.AF.ORM

Το Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM είναι ένα Low sneaker που δημιουργήθηκε ως μοντέλο για γυναίκες. Χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό σχήμα πέλματος που στενεύει περισσότερο προς το δάχτυλο του ποδιού, δίνοντάς του μια πιο άνετη εφαρμογή. Το πιο εμφανές χαρακτηριστικό του είναι η ενισχυμένη ενδιάμεση σόλα, η οποία ανεβαίνει καθώς πλησιάζει στη φτέρνα σε δύο διχαλωτά στρώματα που στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο, παρέχοντας αντικραδασμική προστασία για μεγαλύτερη απαλότητα και άνεση, καθώς και πρόσθετο ύψος. Ένα βαθύ αυλάκι βρίσκεται ανάμεσα στις δύο στοίβες, με μεγάλα γράμματα Air ανάγλυφα κατά μήκος του ανάμεσα σε δύο παχιές υπερυψωμένες γραμμές, η μία από τις οποίες τυλίγεται γύρω από τη φτέρνα. Κάτω από το πέλμα, κυκλικές εσοχές που είναι φαρδιές και βαθιές εναλλάσσονται με ρηχές, στενές για να σχηματίσουν τα μοτίβα πέλματος στην εξωτερική σόλα, προσδίδοντάς της κλασική πρόσφυση AF1. Επιστρέφοντας στη μεσαία σόλα, η ραφή της ραφής στην επάνω άκρη της περιβάλλει μόνο το άκρο του παπουτσιού με τα δάχτυλα των ποδιών, καταλήγοντας ακριβώς κάτω από το eyestay, όπου η εκτεταμένη μεσαία σόλα αρχίζει να λυγίζει προς τα πάνω.

Στο επάνω μέρος του Air Force 1 PLT.AF.ORM, η διάταξη των ραφών και των διαφόρων δερμάτινων επικαλύψεων έχει αλλάξει, με το μεσαίο πάνελ στο μέσο του πέλματος να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το πίσω τμήμα και να συνδέεται με αυτό μέσω ζιγκ-ζαγκ ραφών. Εν τω μεταξύ, το πλευρικό μεσαίο τμήμα του πέλματος και το πίσω τμήμα έχουν χωριστεί στα δύο οριζόντια με ένα κομμένο τμήμα που εκτείνεται σε όλο το μήκος της κορυφής του swoosh μέχρι να συναντήσει τη γλωττίδα της φτέρνας. Σε παπούτσια όπως το Triple White, το cutout πάνελ και το swoosh έρχονται στον ίδιο τόνο, ενώ σε παπούτσια όπως το Fossil, τα χρώματα είναι διαφορετικά - λευκό στο swoosh και μπεζ στο cutout. Μερικές φαρδιές ραφές ασφαλίζουν το eyestay στο τμήμα του πίσω μέρους του ποδιού και μια μικρή ραφή που πλαισιώνεται από διακεκομμένες γραμμές ενώνει τα δύο μισά αυτού του πάνελ στο κέντρο της φτέρνας.

Στην πλαϊνή πλευρά, το μακρύ, κομψό swoosh έχει μετατοπιστεί προς τα εμπρός, ξεκινώντας ακριβώς πίσω από το toe box, πριν βυθιστεί κάτω από τη γραμμή της ενδιάμεσης σόλας και καταλήξει κοντά στο patch της φτέρνας. Αντίθετα, το μεσαίο swoosh ξεκινά πιο πίσω, γύρω από το μέσο του πέλματος, με το ένα άκρο του να εξαφανίζεται κάτω από το δερμάτινο πάνελ του μπροστινού πέλματος και το άλλο κάτω από το πέλμα της φτέρνας. Η προσεκτική ραφή διαγράφει μια γραμμή κατά μήκος του swoosh της μεσαίας πλευράς, ξεκινώντας από την κάτω άκρη του ακριβώς πίσω από τη ραφή μεταξύ του μεσαίου και του πίσω μέρους του ποδιού, προτού περάσει πάνω από το πέλμα της φτέρνας για να δείξει πού θα συνεχιζόταν το swoosh. Η επιμηκυμένη άκρη στο μπροστινό άκρο κάθε swoosh μετακινείται κάτω από την κυματιστή άκρη του eyestay, αλλά η ραφή που συγκρατεί το καθένα στη θέση του διατηρεί το κλασικό σχήμα του λογότυπου.

Εκτός από αυτές τις πιο φανερές αλλαγές, το Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM διαθέτει μια σειρά από διακριτικές δημιουργικές πινελιές. Πρώτον, υπάρχει μια προσεγμένη σειρά ραφών λίγα χιλιοστά από το κάτω μέρος της διευρυμένης γλωττίδας της φτέρνας, η οποία αφήνει ένα μικρό δερμάτινο πτερύγιο να προεξέχει. Αλλού, ένα κομψό ντουμπρί που συνήθως έρχεται σε γυαλιστερό ασημί χρώμα διακοσμεί το άκρο των κορδονιών στο δάχτυλο του ποδιού. Φέρει μια κομψή ορθογώνια σύνθεση σε όλη τη λεία μεταλλική του επιφάνεια, με ένα μικροσκοπικό swoosh στην επάνω γωνία. Κάτω από αυτό, το κείμενο AF1 έχει ραφτεί στο μπροστινό μέρος του eyestay, το οποίο είναι χαρακτηριστικό των άλλων στοιχείων branding που καλύπτουν το AF1 PLT.AF.ORM. Τα γράμματα Nike Air είναι κεντημένα στη φτέρνα και τη γλώσσα, ενώ η εσωτερική σόλα τιμά την ημερομηνία κυκλοφορίας του αρχικού Air Force 1 μέσω ενός προσεγμένου κειμένου που γράφει "AF1.EST.1982". Ενώ σε ορισμένες εκδόσεις, όπως η κυρίως μαύρη Anthracite απόχρωση, αυτό το branding ταιριάζει με τον τόνο του επάνω μέρους, σε εκδόσεις όπως η Coral Chalk, τα δύο στοιχεία διαφέρουν χρωματικά, με αυτή την έκδοση συγκεκριμένα να παρουσιάζει έντονο ροζ κέντημα σε λευκό φόντο. Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνα τα παπούτσια των οποίων οι πάτοι έχουν πιο μοναδική διακόσμηση, όπως το χαρακτηριστικό γραφικό στο "Smiley" PLT.AF.ORM LV8 και το διακριτικό μοντέλο Oil Green, του οποίου τα πλούσια πράσινα γράμματα Nike βρίσκονται πάνω από ένα απλό swoosh στη φτέρνα, τον πάτο και τη γλώσσα. Τέλος, σε όλες τις εκδόσεις, το toe box περιλαμβάνει ένα σύνολο μικροσκοπικών διατρήσεων σε μοτίβο πυραμίδας που δείχνει προς το μπροστινό μέρος του ποδιού, ολοκληρώνοντας ένα γυναικείο sneaker γεμάτο με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

κατάταξη Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM
(0)

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή