SPORTSHOWROOM

φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (Nike)

  • Συλλογή (Air Force 1)

  • Υπόδειγμα (Pixel)

  • Στυλ

Nike Air Force 1 Pixel

31 προϊόντα

Ψηφιακή εικονοποίηση μεταφρασμένη σε μοντέλο AF1.

Nearby

Air Force 1 Pixel

Το Air Force 1 Pixel, το οποίο σχεδιάστηκε ως Low sneaker για γυναίκες, είναι ντυμένο με εντυπωσιακές pixelated λεπτομέρειες που δημιουργούν μια μαγευτική εμφάνιση. Ξεκινώντας από το πέλμα, η εξωτερική σόλα έχει δύο ξεχωριστά τμήματα σε σχήμα κουτιού που έχουν κοπεί σε αυτήν, το ένα κάτω από το μπροστινό μέρος του πέλματος και το άλλο κάτω από τη φτέρνα. Συνήθως, αυτά είναι διαφορετικού χρώματος από την υπόλοιπη σόλα, για παράδειγμα, το χρώμα Amethyst Ashway, με το βελούδινο μοβ σουέτ επάνω μέρος, διαθέτει έναν λιλά τόνο στα κομμένα τετράγωνα που έρχονται σε αντίθεση με την κατά τα άλλα λευκή εξωτερική σόλα. Ωστόσο, σε λίγες επιλεγμένες εκδόσεις, όπως η Cargo Khaki, το χρώμα είναι το ίδιο - εδώ λευκό σε ολόκληρη τη μονάδα σόλας για να εξισορροπήσει το βαθύ πράσινο σουέτ στο επάνω μέρος. Στις άκρες της εξωτερικής σόλας, αντί για την κανονική τους διάταξη, οι άνισα κατανεμημένες προεξοχές έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Αυτό το εφέ επεκτείνεται μέχρι την μπλοκώδη ενδιάμεση σόλα, η οποία χρησιμοποιεί μια νέα κατασκευή που περιλαμβάνει αφρό μαζί με κάψουλες από καουτσούκ σε περιοχές με υψηλή πρόσκρουση για επιπλέον άνεση και ανθεκτικότητα.

Το Nike Air Force 1 Pixel στηρίζεται σε μια ψηλή ενδιάμεση σόλα που περιλαμβάνει λείες περιοχές καθώς και περιοχές με υφή και ένα αξιοσημείωτο τμήμα που προεξέχει από το μπροστινό μέρος του πέλματος. Τα γεωμετρικά μοτίβα της διακόπτουν τα γράμματα Air της ενδιάμεσης σόλας και τις ραφές της. Και τα δύο έχουν χωριστεί στα δύο, με το κείμενο να έχει μετατοπιστεί μεταξύ τους και τη ραφή να εμφανίζεται μόνο σε ορισμένες περιοχές, σταματώντας σε ένα σημείο όπου έχει χωριστεί η φτέρνα. Η άκρη της εξωτερικής σόλας, που είναι εμφανής λόγω των μοτίβων πρόσφυσης σε σχήμα αστεριού, φτάνει επίσης πιο ψηλά στο μπροστινό μέρος του ποδιού. Μια τελευταία λεπτομέρεια της ενδιάμεσης σόλας είναι οι δύο μικροσκοπικές εσοχές pixel στο μεσαίο μέσο του πέλματος που βρίσκονται μπροστά από μια ζώνη από καουτσούκ που περιέχει τις συντεταγμένες: 45.4888 N, 122.8013 W - σηματοδοτώντας μια διασταύρωση στο Beaverton των Ηνωμένων Πολιτειών, όχι μακριά από τα κεντρικά γραφεία της Nike. Ενώ τα περισσότερα Nike Air Force 1 Pixels, όπως το All-White χρώμα, έχουν ενδιάμεση σόλα με μία μόνο απόχρωση, υπάρχουν σπάνια μοντέλα που χρησιμοποιούν πολύχρωμες ανταύγειες σε ορισμένες από αυτές τις λεπτομέρειες. Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι η έκδοση Have A Good Game, η οποία έχει τόσο κίτρινα όσο και πράσινα κομμάτια στην ενδιάμεση σόλα για να ταιριάζει με τα παστέλ χρώματα του ροζ, του μοβ και του μπλε στο υπόλοιπο παπούτσι.

Αυτά τα pixelated χαρακτηριστικά συνεχίζονται σε όλο το επάνω μέρος, ξεκινώντας από το κουτί των δακτύλων, όπου οι οπές είναι μικροσκοπικά τετράγωνα αντί για κύκλους. Στο AF1 Pixel, είναι διατεταγμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο - 10 οπές οργανωμένες σε μια ενιαία γραμμή τεσσάρων που πλαισιώνεται από μια σειρά τριών οπών εκατέρωθεν. Ανεβαίνοντας προς τα πάνω στο πόδι, οι οπές έχουν επίσης τετράγωνο σχήμα, ενώ η κλειδαριά κορδονιού είναι ένας ορθογώνιος σωλήνας. Λίγα μόνο παπούτσια Air Force 1 Pixel έρχονται χωρίς αυτή την κλειδαριά κορδονιών, όπως το Desert Sand, με τα τολμηρά μαύρα swooshes και το απαλό μπλε πάνελ στη φτέρνα. Γύρω από τα κορδόνια, το eyestay είναι ραμμένο μόνο κατά μήκος ενός μέρους της άκρης του, με ένα κενό κατά μήκος του πάνελ στο μέσο του ποδιού από κάτω. Πίσω από αυτό, η γλώσσα είναι από το ίδιο υλικό με το υπόλοιπο sneaker, είτε πρόκειται για δέρμα είτε για σουέτ, εκτός από μοντέλα όπως το Gold Chain, του οποίου η γλώσσα και το swoosh είναι κατασκευασμένα από γκρι κοτλέ και του οποίου το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από δέρμα. Το μπάλωμα της γλώσσας είναι ραμμένο κατά μήκος του κάτω μέρους, αλλά θηλιάζει χαλαρά πάνω από την κορυφή του και εκτείνεται στην κάτω πλευρά του. Αυτή η ετικέτα εμφανίζει κανονικά έναν μόνο τόνο σε όλο το φόντο της, αλλά η έκδοση Fresh το χρησιμοποίησε ως ευκαιρία για να δώσει λίγη πρόσθετη αίσθηση στο εξωτερικό μέσω μιας διαβάθμισης χρώματος που ξεθωριάζει από το κόκκινο στο πορτοκαλί. Στο κάτω μέρος των πλευρών, διακρίνονται τα swooshes της Nike, αλλά αυτά είναι τοποθετημένα σε εσοχή στο πίσω μέρος και στις επικαλύψεις στο μέσο του πέλματος, δημιουργώντας πρόσθετο βάθος. Αν και οι χρωματικές επιλογές όπως το Ghost Aqua χρησιμοποιούν την ίδια απόχρωση τόσο στο swoosh όσο και στο επάνω μέρος, πολλά sneakers Pixel διακοσμούν το λογότυπο της Nike με εκκεντρικά μοτίβα. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν το Zebra, με το γκρι και λευκό γραφικό του, και το Leopard SE, του οποίου το swoosh έχει καφέ φόντο με μαύρα μπαλώματα στην κορυφή.

Το Air Force 1 Pixel διαθέτει επίσης διακριτικό branding που γίνεται μέσω μιας ευρηματικής χρήσης του κειμένου Nike και AF1, οι χαρακτήρες του οποίου έχουν δουλευτεί σε σχήματα κύβου, δημιουργώντας μια δροσερή τρισδιάστατη εμφάνιση. Το δεξί παπούτσι έχει τον κύβο της Nike στην εσωτερική του σόλα και τον κύβο της AF1 πάνω από τη γλώσσα και το πάνελ της φτέρνας, ενώ το αντίθετο ισχύει για το αριστερό. Συχνά αυτό το branding ξεχωρίζει σε μαύρο ή κάποιο άλλο τόνο σε σχέση με αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα στο ανοιχτό μπεζ και λευκό της επανάληψης Cashmere. Στην περίπτωση του μοντέλου Summit White, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία διαφορά στο χρώμα, πράγμα που σημαίνει ότι τα εφέ του branding εμφανίζονται διακριτικά σε σχέση με το εξωτερικό του. Στο πίσω μέρος, οι γλωττίδες στη φτέρνα έχουν τετράγωνες άκρες, ολοκληρώνοντας έτσι τον ιδιαίτερο γωνιακό σχεδιασμό αυτού του γυναικείου αθλητικού παπουτσιού.

κατάταξη Nike Air Force 1 Pixel
(0)

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή