SPORTSHOWROOM

φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (Nike)

  • Συλλογή (Air Force 1)

  • Υπόδειγμα (Luxe)

  • Στυλ

Air Force 1 Luxe

Το Nike Air Force 1 Luxe είναι ένα Low sneaker για άνδρες. Είναι κατασκευασμένο πάνω σε μια ογκώδη σόλα και έχει την εμφάνιση μιας στιβαρής μπότας. Οι ομόκεντροι κύκλοι που είναι χαρακτηριστικοί για το Air Force 1 έχουν τροποποιηθεί για να σχηματίσουν ένα σχήμα διαμαντιού, ενώ οι γραμμές πρόσφυσης είναι ραβδωτά ζιγκ-ζαγκ σε γωνιακό σχέδιο. Οι προεξοχές κατά μήκος της πλευράς της εξωτερικής σόλας δεν είναι ομοιόμορφες - κάθε τέταρτη είναι βυθισμένη - οδηγώντας σε μια ανομοιόμορφη περίμετρο που ταιριάζει με την εμφάνιση του πέλματος από κάτω.

Η ενδιάμεση σόλα έχει προφίλ διπλής στρώσης που αποτελείται από ένα φαρδύτερο τμήμα στο κάτω μέρος που σχηματίζει ένα στενό σκαλοπάτι γύρω από την άκρη. Αυτό το κατώτερο τμήμα έχει μια επιφάνεια με υφή και το κείμενο Air είναι ανάγλυφο στην πλαϊνή πλευρά του με έντονη, μεγεθυμένη γραμματοσειρά. Το επάνω τμήμα είναι λείο και διαθέτει ραφή που φιλοξενεί μακριές βελονιές. Σε ορισμένα αθλητικά παπούτσια AF1 Luxe, η κλωστή έχει το ίδιο χρώμα με την ενδιάμεση σόλα, όπως για παράδειγμα στο Burnt Sunrise, με την κλασική καφέ απόχρωση της τσίχλας. Στη συνέχεια, υπάρχουν εκδόσεις όπως το Black Gum, του οποίου η κίτρινη ραφή έρχεται σε έντονη αντίθεση με τη μαύρη ενδιάμεση σόλα. Τελικά, η χοντρή, ογκώδης ενδιάμεση σόλα του Air Force 1 Luxe συνδυάζεται με την εξωτερική του σόλα για να δώσει στον χρήστη επιπλέον ύψος μαζί με μια σταθερή, ανθεκτική βάση.

Μαζί με τις κλασικές επικαλύψεις από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως δέρμα και σουέτ, το swoosh έχει τονιστεί μέσω ενός διπλού στρώματος. Δύο ζεύγη μεγάλων βελονών συνδέουν αυτό το διπλό swoosh με το πλευρικό πάνελ στο μέσο του πέλματος, ενώ μόνο ένα ζεύγος στο μεσαίο πλευρό για να φέρει αντίθεση. Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον ραμμένο τμήμα στο κάτω μέρος του eyestay με ένα swoosh κεντημένο σε αυτό. Ενώ αυτά τα δύο στοιχεία μοιράζονται το ίδιο χρώμα σε μοντέλα όπως το Summit White, παπούτσια όπως το Pecan ή το Pearl White εφαρμόζουν διαφορετική απόχρωση στο καθένα, σε αυτό το παράδειγμα καφέ σε υπόλευκο. Αυτό το διακριτικό εφέ επωνυμίας προσθέτει μια πολυτελή πινελιά, όπως και οι άνω οπές, οι οποίες έχουν οβάλ σχήμα, είναι επενδεδυμένες με μέταλλο ή άλλο ανθεκτικό υλικό και περιβάλλονται από λεπτή ραφή. Το κουτί των δακτύλων περιέχει οπές, οι οποίες είναι συνήθως διατεταγμένες σε γραμμές που απλώνονται προς το μπροστινό μέρος του ποδιού, με μια αξιοσημείωτη εξαίρεση το εκλεπτυσμένο Brown Basalt, του οποίου οι οπές εξαερισμού σχηματίζουν ένα γοητευτικό μοτίβο από στροβιλώδεις γραμμές.

Η γλώσσα φέρει ανάγλυφο κείμενο Nike με την ίδια χοντρή γραμματοσειρά όπως και τα γράμματα Air στη μεσαία σόλα, ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει μια φαρδιά, κωνική θηλιά για τα κορδόνια. Πολλά αθλητικά παπούτσια AF1 Luxe στερεώνονται με κορδόνια που μοιάζουν με σχοινί και έχουν μεταλλικούς κρίκους στις άκρες τους, ενώ λίγα μόνο, όπως το Providence Purple, διαθέτουν πιο παραδοσιακά επίπεδα κορδόνια. Στο πίσω μέρος του παπουτσιού, υπάρχει το γνωστό πάνελ στη φτέρνα. Έχει ένα απλό swoosh πατημένο σε αυτό και ένα μεγάλο ζευγάρι βελονών που το ενώνει με τη λωρίδα φτέρνας από κάτω. Το διακριτικό branding εμφανίζεται και πάλι στην εσωτερική σόλα - ένα swoosh με χειρόγραφο κείμενο Nike τυπωμένο από πάνω του με πεζά γράμματα. Είναι ο συνδυασμός αυτών των διακριτικών πινελιών και της στιβαρής σόλας που δίνει στο ανδρικό Air Force 1 Luxe τον μοναδικό του χαρακτήρα.

κατάταξη Nike Air Force 1 Luxe
(0)

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή