SPORTSHOWROOM

  φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (Nike)

  • Συλλογή (Air Force 1)

  • Υπόδειγμα (Sculpt)

  • Στυλ

  • Μέγεθος

  • Χρώμα

  • Τεχνολογία

  • Αθλημα

  Air Force 1 Sculpt

  Το Nike Air Force 1 Sculpt είναι ένα γυναικείο αθλητικό παπούτσι στο High style του αρχικού AF1, αλλά με μερικές αξιοσημείωτες αλλαγές. Διαθέτει πέλμα εξωτερικής σόλας με ομόκεντρους κύκλους και διάτρηση στα δάχτυλα των ποδιών μαζί με μια σειρά από μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Μία από αυτές είναι η ραφή της ενδιάμεσης σόλας, η έλλειψη ραμμάτων της οποίας της προσδίδει μια καθαρή εμφάνιση. Αντίθετα, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία ραφής στο επάνω μέρος, όπως το επιπλέον ορθογώνιο νήμα που είναι υφασμένο στο eyestay ακριβώς κάτω από το dubrae του κορδονιού. Σε παπούτσια όπως το χρώμα Gym Red, με τα ζωηρά κόκκινα λογότυπα Nike, αυτό το dubrae περιέχει ένα απλό swoosh. Εν τω μεταξύ, εκδόσεις όπως το Ocean Cube με μπλε δέρμα έχουν εναλλακτικό branding - εδώ, το κείμενο "From 1982" είναι χαραγμένο στο μέταλλο. Το προστατευτικό λάσπης στο μπροστινό μέρος του ποδιού περιέχει επίσης μια διπλή γραμμή ραφής ευρείας τοποθέτησης με ένα κλειστό άκρο που σταματά λίγο πριν από το eyestay και μια μικρή εσοχή από την άκρη του πάνελ.

  Στο Air Force 1 Sculpt, το πάνελ στο μέσο του ποδιού βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το τέταρτο τμήμα, με κρυφή ραφή που ενώνει τα δύο σχηματίζοντας μια λεπτή ραφή που κάνει πιο διακριτική τη μετάβαση μεταξύ τους. Το χωνευτό swoosh διαπερνά και τα δύο τμήματα, ενώ ο χρωματισμός του είναι συνήθως διαφορετικός από αυτόν του υπόλοιπου άνω μέρους, εκτός από εκδόσεις όπως το Sail Sculpt, το οποίο παρουσιάζει αυτόν τον υπόλευκο τόνο σχεδόν σε ολόκληρο το παπούτσι. Τα swooshes εκτείνονται προς τα πίσω κατά μήκος των πλευρών πριν καταλήξουν στο σημείο της φτέρνας. Αυτό το στοιχείο έχει μια σμιλευμένη, καμπυλωτή άκρη με μια επιπλέον διπλή ραμμένη γραμμή και είναι κατασκευασμένο από ένα πολυτελές υλικό όπως σουέτ ή ταμπουρωμένο δέρμα, ανάλογα με το συγκεκριμένο σχέδιο. Οι πλευρές του δεν είναι συνδεδεμένες με το επάνω μέρος, αφήνοντας ένα κενό εκεί όπου κανονικά θα πήγαινε το λουράκι στον αστράγαλο - το AF1 Sculpt έρχεται χωρίς λουράκι, ώστε να μπορεί να φορεθεί και να βγει πιο εύκολα. Ένα τελευταίο κομμάτι της γλυπτικής εμφανίζεται γύρω από το κολάρο, όπου ο αστράγαλος μειώνεται ελαφρώς καθώς κλίνει προς τα κάτω προς τη φτέρνα.

  Μια άλλη πτυχή του Nike Air Force 1 Sculpt είναι η περιορισμένη επωνυμία του. Ούτε η γλωσσίδα, η οποία συνδέεται με τη γλώσσα μέσω δύο σειρών ραφών, ούτε το πάνελ της φτέρνας περιέχουν καθόλου branding - ένα απροσδόκητο θέαμα σε ένα σύγχρονο αθλητικό παπούτσι Nike. Ωστόσο, ορισμένες εκδόσεις περιλαμβάνουν ορισμένες λεπτομέρειες σε αυτά τα μέρη, όπως για παράδειγμα η χρωματική έκδοση We'll Take It From Here, η οποία έχει δυναμικές γραμμές συχνότητας ραμμένες στο μπάλωμα της φτέρνας. Η εσωτερική σόλα είναι επίσης απλή, χωρίς κανένα σημάδι από κείμενο επωνυμίας, αν και η επιγραφή Air εμφανίζεται στη μεσαία σόλα και η επωνυμία στην εξωτερική σόλα παραμένει. Αυτά τα δύο στοιχεία αποτελούν τη γνωστή μονάδα σόλας του Air Force 1 Sculpt, προσφέροντας την ευκαιρία να προστεθεί κάποια τονική διαφοροποίηση στο παπούτσι. Παρόλο που ορισμένα έχουν μόνο μία απόχρωση σε ολόκληρη τη σόλα, σχέδια όπως το Sand Drift περιλαμβάνουν δύο χρώματα για να δώσουν ένα ελκυστικό αποτέλεσμα χρωματικού μπλοκαρίσματος. Τέλος, το αυλάκι γύρω από το πάνω μέρος της ενδιάμεσης σόλας δεν έχει καμία ραφή, ολοκληρώνοντας έτσι τη διακριτική εμφάνιση που χαρακτηρίζει αυτό το βελτιωμένο μοντέλο.

  κατάταξη Nike Air Force 1 Sculpt
  (0)

  Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

  Να συνεχίσει

  Επέλεξε τη χώρα σου

  Ευρώπη

  Αμερικής

  Ασία-Ειρηνικός

  Αφρική

  μέση Ανατολή