SPORTSHOWROOM

  φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (Nike)

  • Συλλογή (Air Force 1)

  • Υπόδειγμα (Type)

  • Τεχνολογία

  • Στυλ

  • Αθλημα

  • Χρώμα

  Nike Air Force 1 Type

  19 προϊόντα

  Ένα σπάνιο σχέδιο με καταπληκτικά χαρακτηριστικά.

  Air Force 1 Type

  Ο τύπος Nike Air Force 1 αποτελεί μέρος της σειράς N. 354 – μια συλλογή από μοντέλα που κατασκευάζονται για να αντανακλούν την ικανότητα της μάρκας να καινοτομεί, τιμώντας το παρελθόν και το παρόν της Nike. Διαθέτει την εξωτερική σόλα AF1 από καουτσούκ με την πρόσφυση των ομόκεντρων κύκλων και μια ενδιάμεση σόλα Air. Πέρα από αυτά τα κλασικά χαρακτηριστικά, τo αθλητικό παπούτσι έχει διάσπαρτες συναρπαστικές λεπτομέρειες.

  Μια μεγάλη, καρό επικάλυψη τυλίγει ολόκληρο το μπροστινό μέρος του ποδιού, γεφυρώνοντας την ενδιάμεση σόλα και το κουτί των δακτύλων του επάνω μέρους. Προχωρώντας προς τα πίσω, το μέσο του ποδιού και τα πίσω τμήματα είναι διαφορετικά σε κάθε πλευρά. Η πλαϊνή πλευρά στο μέσο του ποδιού είναι ένα σταθερό τμήμα με το κείμενο N. 354 σε μια γραμματοσειρά χειρόγραφου στυλ, αλλά δεν έχει swoosh. Από πάνω υπάρχει μια λωρίδα υλικού που συνδέεται απευθείας με το σύστημα των κορδονιών, διακόπτοντας τη ραφή που καλύπτει το υπόλοιπο αυτού του χαρακτηριστικού. Η επικάλυψη στο ένα τέταρτο του παπουτσιού είναι επίσης σταθερή, αλλά από την άλλη πλευρά της φτέρνας, τα πράγματα γίνονται διαφανή, κάτω από την ενδιάμεση πλευρά του παπουτσιού. Ένα ημιδιαφανές swoosh επικαλύπτεται με μια λωρίδα υλικού χωρίζοντας τα μεσαία και πίσω τμήματα, ενώ η ραφή είναι ορατή από κάτω. Ένα πλούσιο, στρογγυλεμένο ορθογώνιο εκτείνεται επίσης από τη μεσαία πλευρά ακριβώς κάτω από το σύστημα των κορδονιών, δημιουργώντας μια περίεργη σχεδιαστική πτυχή.

  Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα μέρη του Air Force 1 Type είναι το λουράκι που περιβάλλει τη φτέρνα. Συγκρατημένη στη θέση της από μία θηλιά στη μεσαία πλευρά, αυτή η ταινία συνδέεται με Velcro και μπορεί να ρυθμιστεί για να προσαρμόσει την εφαρμογή στα πόδια του χρήστη. Η εσωτερική λειτουργία του μπορεί να φανεί μέσα από τα διαφανή τμήματα του παπουτσιού – τέσσερα συρμάτινα καλώδια είναι ορατά καθώς ταξιδεύουν από το ένα άκρο του λουριού στο μέσο του ποδιού, όπου βυθίζονται στο παπούτσι και τυλίγονται πάνω από το πόδι και κάτω από τα κορδόνια, παρέχοντας μια άνετη εφαρμογή.

  Η μαλακή, ελαστική γλώσσα του ΑF1 Type έχει επίσης μια χαρακτηριστική εμφάνιση. Είναι διάστικτη με κυκλικές εγκοπές, που η καθεμία περιέχει μια μικροσκοπική διάτρηση στη μέση, καθιστώντας το απίστευτα διαπνέον. Στο πίσω μέρος, η σταθερή ετικέτα της φτέρνας δεν έχει εμφανείς ραφές κατά μήκος του κάτω άκρου, αφήνοντας χώρο για να περάσει το λουράκι της φτέρνας. Εδώ, αποκαλύπτεται επίσης το αρχικό branding του Air Force 1 Type – ένα λεπτό swoosh με ένα κομμένο άκρο της ουράς που δείχνει την αίσθηση ότι είναι είναι ζωγραφισμένο. Εμφανίζεται και πάλι στην άκρη του λουριού της φτέρνας, ενώ ένα τελικό μικροσκοπικό swoosh πιέζεται στην επάνω γωνία της γλώσσας.

  Μέσα στο AF1 Type, το εσωτερικό πέλμα εξηγεί την έμπνευση πίσω από τη δημιουργία του. Όλα δακτυλογραφημένα με κεφαλαίους χαρακτήρες, γράφουν “The ‘AF1-Type’ design is based on a prototype Nike Air Mowabb from 2001”, καταλήγοντας τελικά σε ένα άλλο swoosh. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια αποτελεί την ουσία του πρότζεκτ Ν. 354, αποδεικνύοντας ότι το μοντέλο είναι ένας πραγματικός φόρος τιμής στο παρελθόν της Nike.

  κατάταξη Nike Air Force 1 Type
  (0)

  Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

  Να συνεχίσει

  Επέλεξε τη χώρα σου

  Ευρώπη

  Αμερικής

  Ασία-Ειρηνικός

  Αφρική

  μέση Ανατολή