SPORTSHOWROOM

  φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (Nike)

  • Συλλογή (Air Force 1)

  • Υπόδειγμα (Shell)

  • Τεχνολογία

  • Στυλ

  • Αθλημα

  • Χρώμα

  Nike Air Force 1 Shell

  7 προϊόντα

  Μια κομψή μπότα που προστατεύει από τη βροχή και το χιόνι.

  Air Force 1 Shell

  Το κέλυφος Nike Air Force 1 είναι μια προστατευτική μπότα που προορίζεται για χειμερινό περπάτημα. Εμπνευσμένο από τα εποχιακά πανωφόρια, το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από ένα συνθετικό αδιάβροχο υλικό που το καθιστά ιδανικό για περπάτημα στο χιόνι. Από κάτω, διαθέτει μια ενδιάμεση σόλα Air και μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ, με το παραδοσιακό μοτίβο των ομόκεντρων κύκλων των ΑF1 που επιτρέπει στον χρήστη να διατηρεί την πρόσφυση σε ολισθηρές συνθήκες. Εν τω μεταξύ, μια εσωτερική σόλα  από ύφασμα sherpa με υφή φλις θερμαίνει το κάτω μέρος του ποδιού, προσφέροντας μόνωση κατά του κρύου.

  Ακριβώς πάνω από την ενδιάμεση σόλα, ένα υφασμάτινο προστατευτικό λάσπης από νάιλον περικυκλώνει ολόκληρο το πόδι και οι άκρες του συναντιούνται σε μια ραφή στο μέσο του ποδιού. Στο επάνω μέρος, οι ζώνες ραφής οριοθετούν τα διάφορα τμήματα που σχηματίζουν το κλασικό AF1, αλλά δεν υπάρχουν επικαλύψεις μεταξύ τους. Οι διαγώνιες γραμμές των ραφών διακοσμούν την κορυφή του κολάρου, το οποιο υψώνεται πάνω από τους αστραγάλους, και περισσότερες λωρίδες κινούνται προς τα πάνω σε γωνία, από το μέσο του ποδιού προς τη φτέρνα. Αυτές οι δεύτερες γραμμές σταματούν καθώς συναντούν την περίτεχνη λωρίδα της φτέρνας – μια διευρυμένη ζώνη με πρόσθετες ραφές, συμπεριλαμβανομένου ενός ζιγκ-ζαγκ υφασμένου στη μέση και ενός σταυρωτού κουτιού ραμμένου στο κάτω μέρος.

  Ταιριάζοντας την κάθετη λωρίδα στη φτέρνα δημιουργείται ένα παρόμοιο μοτίβο που εκτείνεται μέχρι τη γλώσσα. Αυτό έχει τρεις θηλιές κοντά στην άκρη, ώστε να μπορούν περάσουν τα ελαστικά κορδόνια. Αυτά τα κορδόνια εξαφανίζονται στο κολάρο στην κορυφή του συστήματος κορδονιών, επιτρέποντας στο Air Force 1 Shell να δέχνει σφιχτα, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό του κορδονιού τραβήγματος στη γλώσσα και της μπαρέτας που προεξέχει από τη φτέρνα αντί για συμβατικό δέσιμο. Το ίδιο το σύστημα κορδονιών επικαλύπτει το υπόλοιπο επάνω μέρος και διαθέτει κεντημένα δαχτυλίδια γύρω από κάθε οπή. Παρόμοια κεντημένα δαχτυλίδια περιβάλλουν τις τρύπες των κορδονιών στη φτέρνα και τη γλώσσα, καθώς και τις δύο απομιμήσεις θυρών εξαερισμού στο μέσο του παπουτσιού, οι οποίες μιμούνται τις διατρήσεις αλλά στην πραγματικότητα είναι κλειστές, για να εμποδίσουν την είσοδο νερού στο παπούτσι. Υπάρχει επίσης μια περαιτέρω προστατευτική επικάλυψη που καλύπτει το σύνολο των οπών στο πλάι, οι οποίες είναι διακοσμημένες με διαγώνια ραφή.

  Το Air Force 1 Shell είναι διακοσμημένο με το δικό του ξεχωριστό σύνολο στοιχείων του brand, όπως το swoosh, το οποίο είναι τυπωμένο στην πλαϊνή πλευρά αλλά όχι στη μεσαία. Υπάρχει επίσης μια ετικέτα με "AF1" πάνω της, που αναδύεται πίσω από την πλαϊνή άκρη του συστήματος κορδονιών και η μεσαία πλευρά φέρει ένα μοναδικό μπάλωμα με ζιγκ-ζαγκ ραφή, λίγο πιο πάνω από το ύψος του αστραγάλου. Περιέχει τρία σετ κειμένου που αφηγούνται την ιστορία του AF1. Το πρώτο έχει τις λέξεις "Nike AF1 1982", τιμώντας τη χρονιά που κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο αυτής της εμβληματικής σειράς. Το δεύτερο περιέχει ένα σύνολο συντεταγμένων: 45.4871N, 122.8037W, οι οποίες σηματοδοτούν ένα σημείο στο Southwest Farmington & hall, ένα σταυροδρόμι στο κέντρο του Beaverton κοντά στα κεντρικά γραφεία της Nike. Το τελευταίο κομμάτι είναι ίσως το πιο εκπληκτικό. Γράφει "94FT X 50FT" και κάθεται δίπλα σε ένα μικροσκοπικό swoosh. Οι όχι τυχαίες μετρήσεις είναι στην πραγματικότητα οι διαστάσεις ενός αγωνιστικού γηπέδου μπάσκετ ΝΒΑ, κάνοντας έναν υπαινιγμό για τις αθλητικές ρίζες του AF1. Αυτή η μικροσκοπική λεπτομέρεια δείχνει ότι, παρόλο που το Air Force 1 Shell είναι ένα χειμερινό μποτάκι, εξακολουθεί να οφείλει τα θρυλικά του χαρακτηριστικά στον αρχικό σχεδιασμό.

  κατάταξη Nike Air Force 1 Shell
  (0)

  Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

  Να συνεχίσει

  Επέλεξε τη χώρα σου

  Ευρώπη

  Αμερικής

  Ασία-Ειρηνικός

  Αφρική

  μέση Ανατολή