SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Mocha"

136064-122

Jordan 3 Retro 136064-122 01
Jordan 3 Retro 136064-122 02
Jordan 3 Retro 136064-122 03
Jordan 3 Retro 136064-122 04

Πηγαίνετε στο

  • Nike

Αυτό το Jordan 3 Retro έχει την κλασική κομψότητα των αρχικών σχεδίων και τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα που του δίνει η χρήση μιας πλούσιας απόχρωσης μαόνι, για την οποία έχει πάρει το παρατσούκλι Mocha. Το ίδιο το χρώμα είναι γνωστό ως Dark Mocha, και εμφανίζεται ως ο κυρίαρχος τόνος στη λαστιχένια εξωτερική σόλα από καουτσούκ, που περιφέρεται κυρίως γύρω από τις πλατιές άκρες της, αλλά κινείται επίσης στο κέντρο της ακριβώς πίσω από το μπροστινό μέρος του ποδιού και τυλίγεται και γύρω από το δάχτυλο του ποδιού. Λευκές περιοχές βρίσκονται κάτω από το μπροστινό μέρος του πέλματος και το κέντρο της φτέρνας, η πρώτη χαραγμένη με κυκλικά μοτίβα πρόσφυσης, ενώ η δεύτερη εμφανίζει ανάγλυφο κείμενο Jordan σε Dark Mocha στη μέση.

Πάνω από αυτό, η ενδιάμεση σόλα διατηρεί τις ισχυρές τονικές αντιθέσεις του παπουτσιού, με τη φωτεινή λευκή πολυουρεθάνη της να αποκλίνει από τη λεπτή καφέ γραμμή που διακρίνεται κατά μήκος της άκρης της εξωτερικής σόλας όταν το παπούτσι εξετάζεται από το πλάι. Σε αυτήν έχουν κοπεί γραμμικές κορυφογραμμές, μία που περιβάλλει τη φτέρνα και τα πλευρά και μία άλλη μικρότερη που τη διασχίζει στην πλάγια πλευρά. Ακριβώς πίσω από αυτό υπάρχει ένα διαφανές παράθυρο που δίνει μια εικόνα για το μαξιλάρι Air που υποστηρίζει τη φτέρνα.

Το επάνω μέρος έρχεται επίσης σε ένα χαριτωμένο λευκό χρώμα που καλύπτει το προστατευτικό λάσπης και το κύριο overlay, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας τυπωμένο δέρμα. Μια διπλή γραμμή ραφής τρέχει κατά μήκος της άκρης του λασπωτήρα, και οι μονές γραμμές οριοθετούν εκείνες του τεταρτημόριου και του κολάρου, ενώ περισσότερες κινούνται σε όλο το επάνω μέρος μεταξύ του μέσου του ποδιού και της φτέρνας. Αυτές οι προσεκτικά ραμμένες λωρίδες κλωστής υποδηλώνουν λεπτή κατασκευή, όπως και οι μικροσκοπικές οπές εξαερισμού στο υποστρώμα που αποκαλύπτεται γύρω από το κολάρο και το πάνω μέρος του τετραπλού καθώς η κύρια επικάλυψη υποχωρεί λίγο. Το τελευταίο από αυτά τα διάτρητα τμήματα έχει λευκές οπές TPU που σχηματίζουν τόξα προς τα έξω από την επιφάνειά του, ενώ εκείνες που βρίσκονται πιο κάτω στη γλώσσα είναι γυαλιστερά δαχτυλίδια χρωμίου και εκείνες που βρίσκονται πάνω από αυτό στο μπροστινό μέρος του κολάρου είναι Dark Mocha TPU. Αυτές οι διαφορετικές οπές συνεργάζονται για να φιλοξενήσουν τα λευκά κορδόνια, τα οποία διασταυρώνονται πάνω από τη λευκή γλώσσα. Περισσότερες οπές εμφανίζονται εδώ, αερίζοντας έτσι το πάνω μέρος του ποδιού, και ένα Dark Mocha Jumpman εμφανίζεται με έντονο κέντημα στην κορυφή του χαρακτηριστικού.

Ένα άλλο από αυτά τα σκούρα καφέ λογότυπα μπορεί να βρεθεί στην παρθένα λευκή επιφάνεια της σόλας. Η εσωτερική επένδυση υψώνεται γύρω της, για άλλη μια φορά σε λευκό χρώμα, με το πίσω μέρος της γλώσσας να ενσωματώνει τον ίδιο τόνο, καθώς και ένα επώνυμο patch. Εν τω μεταξύ, το πάνελ της φτέρνας έχει διαμορφωθεί σε έναν μεγάλο κώνο με ραβδώσεις που επενδύουν το επάνω μέρος του και το branding Dark Mocha ανάγλυφο στο κάτω τμήμα του. Αυτό αποτελείται από το λογότυπο Jumpman και το κείμενο Air, με τον έντονο χρωματισμό τους να ξεχωρίζει έντονα από το λευκό που τα περιβάλλει. Τέλος, η φτέρνα και το δάχτυλο του ποδιού κοσμούνται από ένα πρόσθετο κάλυμμα που συνδυάζει δύο εκλεπτυσμένες αποχρώσεις του καφέ για να δημιουργήσει πάνω τους ένα εξωτικό γραφικό με αποτυπώματα ελέφαντα, ολοκληρώνοντας έτσι την ξεχωριστή εμφάνιση αυτού του Air Jordan 3.

  • Γένος άντρες
  • Μάρκα Jordan
  • Συλλογή 3
  • Κωδικός του στυλ 136064-122

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή