SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Hall of Fame"

136064-116

Jordan 3 Retro 136064-116 01
Jordan 3 Retro 136064-116 02
Jordan 3 Retro 136064-116 03
Jordan 3 Retro 136064-116 04

Πηγαίνετε στο

  • Nike

Ορισμένες φορές το παρατσούκλι Katrina, καθώς κατασκευάστηκε για πρώτη φορά για να βοηθήσει τους επιζώντες του τυφώνα του 2005, αυτό το κομψό Jordan 3 Retro είναι πλέον γνωστό ως Hall of Fame, επειδή η μετέπειτα επανέκδοσή του ήταν ένας εορτασμός για την είσοδο του Michael Jordan στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Εκτός από αυτό, ο χρωματισμός βασίζεται σε ένα από τα αυθεντικά μοντέλα Air Jordan 3, προσδίδοντάς του ισχυρά διαπιστευτήρια κληρονομιάς. Η βάση του σχηματίζεται από ανθεκτικό καουτσούκ με μυριάδες διαφορετικά μοτίβα πρόσφυσης χαραγμένα πάνω του, για να προσφέρουν στον χρήστη ένα σταθερό βήμα. Το μεγαλύτερο μέρος της άκρης της εξωτερικής σόλας διαθέτει μπλοκαρισμένα μοτίβα πέλματος σε Cement Grey, με ένα άλλο κομμάτι σε αυτόν τον ευχάριστο τόνο να διασχίζει την εξωτερική σόλα πίσω από το μπροστινό μέρος του πέλματος. Στολίδια σε σχήμα αστεριού βρίσκονται στο δάχτυλο του ποδιού μπροστά από ένα τμήμα καουτσούκ Fire Red σε σχήμα κώνου, το οποίο επισημαίνεται με ομόκεντρες κυκλικές γραμμές πρόσφυσης. Στη συνέχεια, ένα λευκό κομμάτι γεμίζει το πίσω μέρος της εξωτερικής σόλας και το μεσαίο μέσο του πέλματος, ενώ το κείμενο Fire Red Jordan έχει ανάγλυφο κάτω από το κέντρο της φτέρνας.

Ακολουθεί η ενδιάμεση σόλα από πολυουρεθάνη, το ελαφρύ, ανθεκτικό σώμα της οποίας φιλοξενεί μια τσέπη Nike Air που μπορεί να δει κανείς μέσα από ένα διαφανές παράθυρο στη φτέρνα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χαρακτηριστικού είναι λευκό, αλλά το επάνω πίσω μέρος του είναι Fire Red, ενώ μια γραμμή λευκής ραφής υπογραμμίζει το δάχτυλο του ποδιού. Πιο χαριτωμένοι λευκοί τόνοι εμφανίζονται στο επάνω μέρος, το οποίο αποτελείται από ένα λασπωμένο προστατευτικό από λείο δέρμα και ένα πάνελ από ταμπλαρισμένο δέρμα που φτάνει από το μπροστινό μέρος του πέλματος μέχρι τη φτέρνα. Στην πορεία, σχηματίζει το κάτω και το πάνω μέρος του eyestay, με Fire Red δαχτυλίδια που φιλοξενούν τα λευκά κορδόνια στο κάτω μέρος και μαύρα κομμάτια TPU που τα ασφαλίζουν στο πάνω μέρος. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο κομμάτια, το κύριο overlay απομακρύνεται από την άκρη της γλώσσας για να αναδείξει το λευκό δερμάτινο υποστρώμα και τις πολλές μικροσκοπικές οπές του. Ενώ αυτά βοηθούν το πόδι να αναπνέει, τα λευκά ημικύκλια TPU που υψώνονται από αυτό προσφέρουν επιπλέον οπές για να περάσουν τα κορδόνια.

Περισσότερα διάτρητα τμήματα υπάρχουν στο πάνω μέρος του κολάρου μεσαίου κοψίματος και στο κάτω μισό της γλώσσας. Το επάνω μέρος του τελευταίου χαρακτηριστικού στη συνέχεια αλλάζει σε λευκό δέρμα και ένα Fire Red Jumpman βρίσκεται τολμηρά στο κέντρο του, αφού έχει κεντηθεί εκεί με τέχνη. Η άνω άκρη της γλώσσας είναι επίσης κόκκινη της φωτιάς, γεγονός που δίνει μια ιδέα για τον χρωματικό σχεδιασμό στην κάτω πλευρά της. Ένα λευκό μπάλωμα αποκλίνει από αυτόν τον κόκκινο χρωματισμό, με παρόμοιο αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται και στην εσωτερική σόλα, της οποίας η Fire Red επιφάνεια κοσμείται από ένα λευκό Jumpman. Το τελευταίο στοιχείο αυτού του άνετα μαλακού εσωτερικού είναι τα λευκά ενισχυμένα τοιχώματά του.

Επιστρέφοντας στο εξωτερικό, το υπερβολικό πάνελ της φτέρνας έχει διαμορφωθεί σε ένα καμπυλόγραμμο κωνικό σχήμα με παράλληλες λωρίδες ανάγλυφες στο επάνω μισό του, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βολικό pull tab. Εν τω μεταξύ, στο κάτω μισό του εμφανίζεται ένα χαρακτηριστικό λογότυπο Jumpman πάνω από τη λέξη "Air", τα οποία ξεχωρίζουν έντονα σε μαύρο χρώμα σε σχέση με το λευκό φόντο του πάνελ της φτέρνας. Το τελευταίο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του παπουτσιού είναι οι περίφημες επικαλύψεις με αποτυπώματα ελέφαντα που τονίζουν τη φτέρνα και τα δάχτυλα του, των οποίων το μείγμα γκρι τσιμέντου και μαύρων αποχρώσεων προσφέρει ένα εντυπωσιακό κλείσιμο σε αυτό το εμβληματικό Air Jordan 3.

  • Γένος άντρες
  • Μάρκα Jordan
  • Συλλογή 3
  • Κωδικός του στυλ 136064-116

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή