SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro

"Infrared 23"

136064-123

Jordan 3 Retro 136064-123 01
Jordan 3 Retro 136064-123 02
Jordan 3 Retro 136064-123 03
Jordan 3 Retro 136064-123 04

Πηγαίνετε στο

  • Nike

Αυτό το Jordan 3 Retro έχει εφαρμόσει την εικονική απόχρωση Infrared 23 για να δημιουργήσει ζωντανές πινελιές σε διάφορα σημεία του κομψού εξωτερικού του. Ξεκινώντας από την εξωτερική σόλα, αυτό το χρώμα διακοσμεί το καμπύλο λοβό που βρίσκεται κάτω από το μπροστινό μέρος του πέλματος και τα γράμματα Jordan που είναι ανάγλυφα κάτω από τη φτέρνα. Η πρώτη είναι επενδεδυμένη με δακτυλιωτά μοτίβα πρόσφυσης που εκπέμπονται σε όλη την επιφάνειά της για να προσφέρουν μια διαφορετική μορφή πρόσφυσης σε σχέση με αυτή που παρέχουν οι κόμβοι σε σχήμα αστεριού στο δάχτυλο του ποδιού και οι πιο τετράγωνες δομές που συνθέτουν το πέλμα στο υπόλοιπο χαρακτηριστικό. Αυτά τα υπόλοιπα μέρη είναι κυρίως μαύρα, εκτός από μια λευκή περιοχή κάτω από τη φτέρνα και το μεσαίο άκρο, η οποία χρησιμεύει για να ενισχύσει το κατακόκκινο branding που βρίσκεται εκεί. Εν τω μεταξύ, η ενδιάμεση σόλα μετακινείται από μια λευκή μύτη με μια γραμμή ραφής που έχει τοποθετηθεί σε αυτήν σε πολυουρεθάνη διπλής στρώσης, η οποία είναι λευκή κατά μήκος του κάτω μέρους και του μεσαίου μήκους του επάνω τμήματος, και μαύρη γύρω από τη φτέρνα και την πλευρική πλευρά. Η ελαφριά αλλά ανθεκτική κατασκευή του υποστηρίζεται από ένα ορατό παράθυρο Air στη φτέρνα, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει την άνετη αντικραδασμική προστασία που συγκρατείται στο εσωτερικό του.

Στη συνέχεια, το επάνω μέρος αλλάζει σε λεπτό τυπωμένο δέρμα σε μια κομψή απόχρωση του λευκού που καλύπτει τόσο το προστατευτικό λάσπης όσο και την κύρια επικάλυψη. Αυτό το τελευταίο κομμάτι κάνει θηλιές προς τα κάτω μακριά από την κορυφή του κολάρου για να αποκαλύψει ένα δεύτερο στρώμα δέρματος σε μαύρο χρώμα. Ενώ ο χρωματισμός του φέρνει μια έντονη τονική αντίθεση στο αθλητικό παπούτσι, η επιφάνειά του έχει σημαδευτεί με μια σειρά από μίνι οπές για να προσφέρει εξαερισμό γύρω από τον αστράγαλο. Πιο κάτω στο παπούτσι, μπορείτε να δείτε περισσότερο από αυτό το μαύρο δέρμα, καθώς σχηματίζει το επάνω τμήμα του eyestay. Μορφοποιημένα ημικύκλια σε γκρι τσιμέντο έχουν τοποθετηθεί σε μια σειρά κατά μήκος του κέντρου του, καθένα από τα οποία σχηματίζει μια τρύπα για να περάσουν τα κορδόνια. Πάνω από αυτό, στο μπροστινό μέρος της γλώσσας, υπάρχουν ζεύγη ματιών από TPU Infrared 23, ενώ μεταλλικοί κρίκοι στην ίδια φωτεινή απόχρωση ασφαλίζουν τα κορδόνια στο κάτω μέρος του eyestay, το οποίο διαμορφώνεται από το λευκό δερμάτινο κάλυμμα καθώς κόβει προς τα πίσω προς τη γλώσσα.

Τα λευκά κορδόνια φέρνουν πιο έντονες αντιθέσεις, καθώς βρίσκονται σε μια γλώσσα που είναι μαύρη από την άκρη μέχρι τα δάχτυλα, το κάτω μισό της οποίας είναι γεμάτο με πιο διαπνέουσες οπές, ενώ το πάνω μισό της είναι κομψό και λείο με ένα λευκό λογότυπο Jumpman υφασμένο σε αυτό. Στην πίσω πλευρά, η γλώσσα διαθέτει ένα μαλακό μαύρο μαξιλαράκι που στη συνέχεια συνεχίζει στο εσωτερικό του παπουτσιού, καλύπτοντας πλήρως τα εσωτερικά τοιχώματα. Η εσωτερική σόλα είναι επίσης μαύρη και έχει ένα Infrared 23 Jumpman να τη στολίζει. Πίσω στο εξωτερικό, μια επιπλέον επικάλυψη περιβάλλει το πίσω μέρος του ποδιού, ενώ το Cement Grey και το μαύρο συνδυάζονται στην επιφάνειά του για να σφυρηλατήσουν το αξέχαστο γραφικό με το αποτύπωμα ελέφαντα για το οποίο είναι γνωστό το AJ3. Μια άλλη επικάλυψη με το ίδιο εξωτικό μοτίβο καλύπτει το δάχτυλο του ποδιού, πριν ένα μεγάλο λευκό πάνελ στη φτέρνα περάσει από το πίσω μέρος του παπουτσιού. Το καμπυλωτό επάνω μέρος αυτού του τελευταίου στοιχείου είναι ανάγλυφο με ραβδώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξετε το παπούτσι πιο εύκολα. Κάτω από αυτό, στο κέντρο του κάτω μέρους του, ένα Jumpman πηδά πάνω από τη λέξη "Air", και τα δύο στοιχεία είναι σαφώς καθορισμένα σε μαύρο χρώμα σε σχέση με το λευκό της καρτέλας της φτέρνας, δημιουργώντας έτσι μια κατάλληλα τολμηρή κατάληξη σε αυτό το εντυπωσιακό Air Jordan 3.

  • Γένος άντρες
  • Μάρκα Jordan
  • Συλλογή 3
  • Κωδικός του στυλ 136064-123

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή