SPORTSHOWROOM
  adidas NMD

  φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (adidas)

  • Γραμμή

  • Συλλογή (NMD)

  • Υπόδειγμα

  • Συνεργασία

  • Μέγεθος

  • Χρώμα

  • Τεχνολογία

  • Υλικό

  • Εκδοση

  • Αθλημα

  Συλλογή

  Συλλογή

  Συνεργασία

  Συνεργασία

  Τεχνολογία

  Τεχνολογία

  adidas NMD

  adidas NMD

  490 προϊόντα

  Ένα τολμηρό παπούτσι για τον σύγχρονο αστικό νομάδα.

  NMD

  Το 2015 ήταν μεγάλο για την adidas. Το Yeezy λανσαρίστηκε, το Ultra Boost αποκαλύφθηκε, υπήρξαν μια σειρά από συναρπαστικές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένων των Pusha T, Pharell Williams και Raf Simons, και τέλος, τον Δεκέμβριο, το adidas NMD έφτασε σε μια ειδική εκδήλωση παρουσίασης στη Νέα Υόρκη.

  Το NMD, το όνομα του οποίου είναι η συντομογραφία του nomad, σχεδιάστηκε για τους εξερευνητές, τους δημιουργούς και τους διαμορφωτές των πολιτιστικών τάσεων της σύγχρονης μητρόπολης- για εκείνους που είναι πάντα στα πόδια τους. Ο σημερινός κάτοικος της πόλης απαιτεί ένα παπούτσι που διευκολύνει τις μακρόχρονες εξερευνήσεις στο αστικό περιβάλλον, ενισχύει τη δημιουργική ενέργεια και κρατά τον χρήστη ακμαίο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  Το adidas NMD υποστηρίζει αυτή την ύπαρξη υψηλών οκτανίων συνδυάζοντας μερικές από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες: Boost και Primeknit. Το τελευταίο είναι ένα μονόπλεκτο επάνω μέρος που έχει την αίσθηση κάλτσας. Είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικά νήματα σύντηξης που είναι εύκαμπτα, σταθερά, αναπνέοντα και υποστηρικτικά. Τα κλειστά κορδόνια και οι κομψές συγκολλημένες τρεις λωρίδες είναι αεροδυναμικά και ασφαλίζουν το πόδι. Αισθητικά, το επάνω μέρος φαίνεται μοντέρνο και αθλητικό.

  Στο κάτω μέρος του NMD βρίσκεται κρυμμένη η τεχνολογία Boost της adidas. Η adidas συνεργάστηκε με τους Γερμανούς χημικούς, BASF, για την παραγωγή μιας ενδιάμεσης σόλας από χιλιάδες φυσαλίδες eTPU που επιστρέφουν ενέργεια. Αυτές λειτουργούν σαν μίνι αεροθύλακες που εξασφαλίζουν πρωτοφανή άνεση, ευελιξία, ανθεκτικότητα και αδιαβροχοποίηση.

  Αυτή η τεχνολογία εδράζεται μέσα από μια πιασάρικη εξωτερική σόλα από καουτσούκ που έρχεται με ένα μοτίβο πλέγματος από εσοχές που την διατρέχουν. Αυτά δεν είναι μόνο για διακόσμηση. Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιαστή Nic Galway, βοηθούν τον χρήστη να κινείται με λιγότερους περιορισμούς, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή απόδοση ενέργειας.

  Με παρόμοιο τρόπο, οι πολύχρωμες μπάρες που εμφανίζονται σαν τούβλα στα πλευρά του παπουτσιού προσφέρουν πρόσθετη σταθερότητα, ενώ παράλληλα παραπέμπουν σε σιλουέτες της adidas της δεκαετίας του '80, όπως το Micro Pacer του 1984, το Boston Super και, κυρίως, το Rising Star. Ο πάτος της φτέρνας, που μερικές φορές είναι γνωστός ως μουστάκι λόγω του ιδιαίτερου σχήματός του, παρέχει δομική υποστήριξη, ενώ φέρει και το εμβληματικό σήμα της adidas. Αυτά τα μοτίβα εδραιώνουν την ιδέα ενός παπουτσιού του οποίου τα οπτικά χαρακτηριστικά είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας του, ενώ η old-school αισθητική δίνει την αίσθηση ότι έχει τις ρίζες της στην πλούσια και οικεία σχεδιαστική ιστορία της adidas. Ήταν σημαντικό για τον Galway να μπορούν οι άνθρωποι να αναγνωρίζουν αμέσως το παπούτσι, ακόμη και όταν το βλέπουν από μακριά, έτσι έκανε το NMD να μοιάζει με ένα παπούτσι που έχουμε ήδη συνηθίσει, δίνοντάς του παράλληλα ένα μοναδικό στυλ που δεν είχε ξαναγίνει.

  Το adidas NMD είναι το απόλυτο αθλητικό παπούτσι της πόλης. Οι τεχνολογίες Boost και Primeknit συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ελαφρύ, εργονομικό παπούτσι που χτυπάει το πεζοδρόμιο και φέρει το δικό του στυλ εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '80. Το NMD επιτρέπει στους δημιουργούς και τους στοχαστές να κινούνται στην πόλη με ευκολία, ενώ παράλληλα καταφέρνει να ισορροπεί την άνεση με το κορυφαίο στυλ, και παρόλο που μπορεί να εμπνέεται από το παρελθόν, είναι αναμφίβολα και μελλοντικό. Είναι αυτή η συνέργεια που έχει κάνει το NMD μια λαμπερή επιτυχία.

  κατάταξη Adidas NMD
  (12)

  Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

  Να συνεχίσει

  Επέλεξε τη χώρα σου

  Ευρώπη

  Αμερικής

  Ασία-Ειρηνικός

  Αφρική

  μέση Ανατολή