SPORTSHOWROOM

Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’

"Light Bone & Black"

FN7649-110

Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 01
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 02
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 03
Nike Zoom Vomero 5 ‘Supersonic’ FN7649-110 04

Παραγγελία στο

  • Nike

    €169,99

  • Nike

    €169,99

Αυτό το Nike Zoom Vomero 5 'Supersonic' δημιουργεί εντυπωσιακές αντιθέσεις στο ανοιχτό οστό και το μαύρο εξωτερικό του, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία λευκών αποχρώσεων μαζί με ισχυρές σκούρες πινελιές. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ διαθέτει τα γνωστά μαξιλαράκια πρόσφυσης βάφλας που συναντάμε σε πολλά κλασικά παπούτσια Nike, με αυτά κάτω από το μπροστινό μέρος να είναι ουδέτερα γκρι με ημιδιαφανή σε κάθε άκρη και αυτά κάτω από τη φτέρνα μπεζ με αχνές μαύρες κηλίδες. Ένα άλλο μερικώς διαφανές κομμάτι βρίσκεται κάτω από την καμάρα του ποδιού, και οι βαθιές αυλακώσεις μεταξύ των σχηματισμών πέλματος είναι ένα μείγμα κρεμωδών αποχρώσεων. Οι πτυχές που φωσφορίζουν στο σκοτάδι αναδεικνύουν την εξωτερική σόλα τη νύχτα και η χρήση καουτσούκ από άνθρακα BRS 1000 για την προστασία των περιοχών υψηλής φθοράς υποδεικνύεται από ανάγλυφο κείμενο σε ένα από τα μαξιλαράκια της φτέρνας. Περισσότερα γράμματα έχουν πιεστεί στην ενδιάμεση σόλα, της οποίας το δίχρωμο υπόλευκο εξωτερικό συνοδεύεται από σπογγώδη μαύρα μπλοκ στην πλευρική φτέρνα. Στο λευκό τμήμα, υπάρχουν δύο κομμάτια κειμένου: Cushlon και Nike Zoom, το πρώτο υποδηλώνει το μαλακό υλικό επένδυσης που χρησιμοποιείται στο μεγαλύτερο μέρος της μονάδας της σόλας, ενώ το δεύτερο αποκαλύπτει την παρουσία του ευαίσθητου μαξιλαριού Air της Nike στο εσωτερικό.

Το σύνθετο επάνω μέρος είναι στρωμένο με διάφορα υλικά σε διάφορους συναρπαστικούς συνδυασμούς. Ένα κομμάτι από δέρμα ουδέτερου γκρι καλύπτει το δάχτυλο του ποδιού, ενώ δύο αντανακλαστικές λωρίδες τονίζουν τα πλευρά του. Απλώνεται προς τα πίσω από αυτό σε όλο το μπροστινό μέρος του πέλματος, ένα στρώμα από λευκό πλέγμα που πλαισιώνεται από ένα μαύρο δερμάτινο κάλυμμα. Προχωρώντας πιο πάνω στο παπούτσι, το μπεζ σουέτ σχηματίζει το eyestay και τα λευκά κορδόνια δένουν πάνω από το μαύρο τμήμα της γλώσσας. Αυτά συγκρατούνται στη θέση τους από αρκετές θηλιές κορδονιών και ένα κομμάτι μπεζ υφάσματος που διατρέχει τη μέση της γλώσσας, με μια λευκή αντανακλαστική λωρίδα στο κέντρο της. Στο πάνω μέρος, η επιφάνεια της γλώσσας γίνεται ένα πλέγμα χρώματος καφέ με μια ορθογώνια ετικέτα ραμμένη μέσα σε αυτό. Το μπλε κείμενο Vomero 5 εμφανίζεται έντονα σε αντίθεση με το μαύρο πανό κατά μήκος της κάτω άκρης της ετικέτας, ενώ το μπεζ επάνω μέρος της διαθέτει ένα σπειροειδές λευκό έμβλημα που ενσωματώνει ένα swoosh της Nike.

Πάνω από κάθε μεσαίο πόδι υπάρχει μια σύνθετη δομή με ένα βασικό στρώμα πλέγματος που καλύπτεται από ένα ανοιχτό γκρι πλαστικό κλουβί με μια βεντάλια από ράβδους που απλώνεται από την άκρη της γλώσσας προς τη μεσαία σόλα. Αυτό παρέχει μια σειρά από ανοίγματα που διευκολύνουν την αναπνοή γύρω από τις πλευρές του ποδιού. Καμπυλωτά κομμάτια δέρματος επικαλύπτουν κάθε άκρη του πλαστικού πλαισίου σε δύο υπόλευκες αποχρώσεις, ενώ ολόκληρο το σχέδιο στη μέση του πέλματος ολοκληρώνεται με ένα φωτεινό λευκό δερμάτινο swoosh.

Εν τω μεταξύ, η φτέρνα σχηματίζεται από ένα παρόμοιο μείγμα υλικών με εκείνα που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του πέλματος, με λευκό πλέγμα γύρω από το κολάρο, ακολουθούμενο από μια μαύρη ζώνη δέρματος στο κέντρο του και ένα ανθεκτικό πλαστικό φτέρνα από κάτω. Η ανοιχτή μπεζ επιφάνεια αυτού του τελευταίου χαρακτηριστικού έχει διακοσμηθεί με μια σειρά από τεθλασμένες γραμμές που σχηματίζουν τριγωνικά σχήματα σε όλη τη φτέρνα, μερικά από τα οποία είναι ανοιχτά για να επιτρέπουν περισσότερο εξαερισμό, ενώ άλλα είναι ερμητικά κλειστά για να προστατεύουν το πίσω μέρος του ποδιού. Ακριβώς όπως και η μύτη, το δερμάτινο κομμάτι στη φτέρνα έχει ασημένιες λωρίδες που επενδύουν κάθε πλευρά, αλλά εδώ, υπάρχει το πρόσθετο εφέ ενός swoosh ακριβώς στη μέση της επικάλυψης.

Στο εσωτερικό του παπουτσιού, μια μαλακή μαύρη επένδυση συμβάλλει στην άνετη εφαρμογή γύρω από τους αστραγάλους, ενώ η εσωτερική σόλα έχει διακοσμηθεί με ένα εντυπωσιακό μπλε και μαύρο γραφικό που απεικονίζει ένα σκληρό αστικό σκηνικό. Πίσω στο εξωτερικό, ορισμένες από τις επικαλύψεις κρύβουν μια κρυφή έκπληξη, καθώς οι μαύρες επικαλύψεις είναι επικαλυμμένες με ένα υλικό που ενεργοποιείται από το φως και χρησιμεύει για να αναδείξει τις αντανακλαστικές λεπτομέρειες ακόμα πιο δυναμικά. Αυτό εξασφαλίζει ότι το swoosh στη φτέρνα ξεχωρίζει για να το βλέπουν όλοι, ολοκληρώνοντας έτσι αυτό το εκλεπτυσμένο sneaker με μια λαμπερή λάμψη.

  • Γένος γυναίκες / άντρες
  • Μάρκα Nike
  • Συλλογή Zoom Vomero 5
  • Κωδικός του στυλ FN7649-110

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή