SPORTSHOWROOM

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’

"Red"

698696-610

Nike Air Force 1 High x Supreme ‘World Famous’ 698696-610 01

Πηγαίνετε στο

  • Nike

Το ζωντανό, διχρωμικό χρώμα αυτού του αθλητικού παπουτσιού Nike Air Force 1 High x Supreme 'World Famous' το καθιστά εξαιρετικά επιθυμητό. Μία από τις αποχρώσεις του είναι το λευκό, το οποίο καλύπτει πλήρως τη μονάδα της σόλας. Αυτό περιλαμβάνει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, η οποία έχει ομόκεντρους κύκλους που εκπέμπονται σε όλο το μπροστινό μέρος και τη φτέρνα της. Αυτές οι δύο δομές συνδέονται κάτω από την καμάρα του ποδιού με γραμμικά μοτίβα πρόσφυσης, τα οποία και τα ίδια βρίσκονται δίπλα σε ένα ανάγλυφο τμήμα της Nike. Η άκρη της εξωτερικής σόλας ολοκληρώνεται στη συνέχεια με προεξοχές κατά μήκος των πλευρών και κόμβους σε σχήμα αστεριού στη μύτη και τη φτέρνα, προσφέροντας στον χρήστη ολόπλευρη πρόσφυση. Μια ολόλευκη ενδιάμεση σόλα βρίσκεται πάνω από αυτή, με την πλευρική φτέρνα της να χαρακτηρίζεται από την επιγραφή Air που αποκαλύπτει την παρουσία της αναπηρικής τσέπης απορρόφησης που κρύβεται στο εσωτερικό της. Αυτή περιβάλλεται από μαλακό αφρό, για απόλυτη άνεση από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών. Στη συνέχεια, μια παχιά ανάγλυφη γραμμή περιβάλλει τη φτέρνα της ενδιάμεσης σόλας και λευκές ραφές διατρέχουν την επάνω άκρη της.

Το εξαιρετικό δέρμα Varsity Red έχει χρησιμοποιηθεί για να σχηματίσει τα γνωστά πάνελ του AF1 σε όλο το επάνω μέρος, διακρίνοντας έντονα αυτή τη συγκεκριμένη επανάληψη της εκπληκτικής συνεργασίας της Supreme ως κόκκινο χρώμα. Ένα προστατευτικό προστατευτικό περιβάλλει το κουτί των δακτύλων, το οποίο έχει μια βεντάλια από διατρήσεις που εξαπλώνονται από το άκρο του eyestay προς το δάχτυλο του ποδιού, φέρνοντας δροσιστικό εξαερισμό στο μπροστινό μέρος του ποδιού καθώς προχωρούν. Δύο ακόμη διατρήσεις έχουν προστεθεί σε κάθε ένα από τα πάνελ στο μέσο του ποδιού και μεγαλύτερες οπές έχουν σχηματιστεί ασύμμετρα στις πλευρές του eyestay για να φιλοξενήσουν τα κόκκινα κορδόνια. Η πίσω επικάλυψη καλύπτει στη συνέχεια ολόκληρο το πίσω μέρος του παπουτσιού.

Εκπληκτικό λευκό branding διακοσμεί τη φτέρνα του αθλητικού παπουτσιού, αρχικά με τη μορφή υπερβολικών γραμμάτων Supreme που εκτείνονται στο πίσω μέρος του ποδιού, όπου χωρίζονται από μια ζώνη κόκκινου δέρματος που φτάνει μέχρι τη μεσαία σόλα. Αυτό το τελευταίο κομμάτι τελειώνει όταν συναντά τη γλωττίδα της φτέρνας, η οποία και η ίδια είναι κατασκευασμένη από γυαλιστερό κόκκινο δέρμα Varsity Red. Ο αριθμός 94 είναι κεντημένος στη φτέρνα για να γιορτάσει τη χρονιά ίδρυσης της Supreme, ενώ στο κέντρο της έχει υφανθεί ένα έντονα χρωματιστό swoosh. Ένα κόκκινο λουράκι για τον αστράγαλο περνάει κάτω από το ταμπελάκι της φτέρνας, με τις λέξεις "World Famous" τυπωμένες κατά μήκος του με πιο μεγάλα λευκά γράμματα. Στη συνέχεια τυλίγεται γύρω από το μπροστινό μέρος του γιακά, περνώντας ακριβώς κάτω από τη λευκή ετικέτα που είναι ραμμένη στην κορυφή της γλώσσας. Το μαύρο κείμενο Nike Air και Air Force 1 ξεχωρίζει πάνω στην ετικέτα, ενώ ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα δημιουργείται από το ερυθρόλευκο λογότυπο του κουτιού Supreme που είναι τοποθετημένο κατά μήκος της κάτω άκρης του.

Το εσωτερικό του παπουτσιού διατηρεί τον έντονο χρωματικό συνδυασμό του υπόλοιπου σχεδίου, με το Varsity Red να καλύπτει τόσο την επένδυση όσο και την εσωτερική σόλα. Πιο διπλό branding εμφανίζεται σε λευκό χρώμα πάνω σε αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό με τη μορφή ενός λογότυπου Supreme και του εμβλήματος Nike Air. Επιστρέφοντας στο εξωτερικό, ένα ασημένιο dubrae με χαραγμένο κείμενο AF-1 και Supreme αναδεικνύει το κάτω μέρος των κορδονιών, ενώ λευκά swooshes ανεμίζουν κομψά στα πλευρά και ολοκληρώνουν αυτό το εντυπωσιακά πολύχρωμο συνεργατικό sneaker.

  • Γένος άντρες
  • Μάρκα Nike
  • Συλλογή Air Force 1
  • Στυλ High
  • Συνεργασία Supreme
  • Κωδικός του στυλ 698696-610

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή