SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Carmine"

384664-160

Jordan 6 Retro 384664-160 01
Jordan 6 Retro 384664-160 02
Jordan 6 Retro 384664-160 03
Jordan 6 Retro 384664-160 04

Πηγαίνετε στο

  • Nike

Αυτό το Jordan 6 Retro είναι γνωστό για τη χρήση του από τον ίδιο τον Michael Jordan κατά τη διάρκεια της σεζόν '91-'92, με τη ζωντανή του εμφάνιση να το καθιστά ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Έχει κατασκευαστεί πάνω σε μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ με αδιαφανή και ημιδιαφανή τμήματα, το πρώτο λευκό και το δεύτερο μπλε χρώμα. Κάθε ένα από τα επιμέρους κομμάτια έχει διαμορφωθεί σε ένα ξεχωριστό σχήμα με οδοντωτές άκρες που δημιουργούν ενδιαφέρουσες γεωμετρικές εικόνες σε όλο το κάτω μέρος του παπουτσιού. Εν τω μεταξύ, κύκλοι διαφορετικών μεγεθών έχουν αποτυπωθεί κάτω από το μπροστινό μέρος του πέλματος και τη φτέρνα για να παρέχουν πρόσφυση, και ένα μεγάλο Jumpman σε μια πλούσια κόκκινη απόχρωση γνωστή ως Carmine ξεχωρίζει δυναμικά στο κέντρο του.

Στοιχεία ημιδιαφάνειας παραμένουν στην ενδιάμεση σόλα, κυρίως γύρω από το ορατό παράθυρο στη φτέρνα, αλλά και σε κάθε πλευρά του μπροστινού ποδιού. Μέσα από αυτό το παράθυρο στη φτέρνα μπορεί κανείς να δει έναν θύλακα αέρα, με την καινοτόμο τεχνολογία απορρόφησης να προσφέρει μέγιστη άνεση κάτω από το πόδι. Η υπόλοιπη ενδιάμεση σόλα διαθέτει ένα μείγμα λευκής και μαύρης πολυουρεθάνης, σφυρηλατώντας και πάλι ενδιαφέροντα σχήματα σε όλη την επιφάνεια, αν και αυτή τη φορά με πιο στρογγυλεμένες άκρες.

Πάνω από αυτό, το επάνω μέρος παρουσιάζει μια δυναμική διαφοροποίηση στον τόνο μεταξύ των δύο κύριων τμημάτων του: το Carmine underlayer και τις λευκές επικαλύψεις. Και τα δύο κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας nubuck, το πρώτο εμφανίζεται γύρω από το δάχτυλο του ποδιού και τα πλευρά, ενώ το δεύτερο περιβάλλει ολόκληρη τη φτέρνα, προτού μια περαιτέρω λευκή επικάλυψη φτάσει στα πλαϊνά σε δύο μεγάλα τόξα. Στα κενά που αφήνουν αυτές οι καμπύλες, διακρίνεται μια συλλογή από διατρήσεις στο κάτω στρώμα, ενώ μεγαλύτερες διατρήσεις είναι επίσης ορατές στα κωνικά εξογκώματα που καλύπτουν τους αστραγάλους. Εκτός από την προσθήκη προστασίας γύρω από αυτά τα σημεία του ποδιού, παρέχουν αναπνευσιμότητα μέσω των οπών αερισμού που βρίσκονται σε αυτά και σε κάθε πλευρά τους.

Πάνω από το πάνω μέρος του ποδιού, ακόμη περισσότερες οπές αερισμού έχουν τοποθετηθεί στο λευκό μέρος της γλώσσας, η οποία έχει κορδόνια που δένουν πάνω της στον ίδιο φωτεινό τόνο. Ένα καρμίνιο κάλυμμα κορδονιών με ένα μαύρο Jumpman υφασμένο μέσα σε αυτό προστατεύει το πάνω μέρος των κορδονιών, και ένα toggle κάθεται στην κορυφή για να τα ασφαλίσει στη θέση τους. Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι επίσης καρμίνιο, με ένα άλλο μαύρο Jumpman τυπωμένο πάνω του. Ακριβώς πίσω του, το επάνω μέρος της γλώσσας εμφανίζεται σε μαύρο χρώμα, με την επιφάνειά του να χαρακτηρίζεται από δύο μεγάλες, τετράγωνες τρύπες κάτω από ανάγλυφο κείμενο Air Jordan. Εσωτερικά, το παπούτσι είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου μαύρο, εκτός από μια άλλη σιλουέτα Jumpman, αυτή τη φορά τυπωμένη σε λευκό χρώμα πάνω στη σόλα.

Η εσωτερική επένδυση του αθλητικού παπουτσιού στη συνέχεια ξεχειλίζει λίγο πάνω από την επάνω γραμμή για να δημιουργήσει μια μικρή μαύρη καρτέλα στο πάνω μέρος της φτέρνας. Πάνω από αυτήν υπάρχει ένα μαύρο pull tab με μια ανάγλυφη ταινία Carmine. Το κέντρο της λευκής επικάλυψης της φτέρνας κάτω από αυτό κοσμείται με το τελευταίο από τα λογότυπα Jumpman του παπουτσιού, το οποίο αποδίδεται με έντονο κόκκινο κέντημα. Κάτω από αυτό υπάρχει η λέξη "Air" με το ίδιο καρμίνιο νήμα, ολοκληρώνοντας έτσι αυτό το εντυπωσιακό Air Jordan 6 με μια τελευταία έντονη αντίθεση.

  • Γένος άντρες
  • Μάρκα Jordan
  • Συλλογή 6
  • Κωδικός του στυλ 384664-160

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή