SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Maroon"

384664-116

Jordan 6 Retro 384664-116 01
Jordan 6 Retro 384664-116 02
Jordan 6 Retro 384664-116 03
Jordan 6 Retro 384664-116 04

Πηγαίνετε στο

  • Nike

Αυτό το κομψό Jordan 6 Retro είναι μια πιστή αναδημιουργία ενός από τα OG χρώματα του 1991, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά ελκυστικό αθλητικό παπούτσι. Η εξωτερική του σόλα καλύπτεται από γωνιώδεις γραμμές που δημιουργούνται από την αλληλεπίδραση μεταξύ των τριών ημιδιαφανών τμημάτων της και των δύο αδιαφανών τμημάτων της. Ερχόμενα από τα πλαϊνά του μπροστινού ποδιού και διασχίζοντας τη φτέρνα, τα πρώτα τμήματα είναι εμποτισμένα με έναν υπόλευκο τόνο, ενώ τα δεύτερα κομμάτια, τα οποία γεμίζουν το δάχτυλο, τη φτέρνα και το κέντρο της σόλας, είναι εντελώς λευκά. Κυκλικές εσοχές απλώνονται στη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του πέλματος για να παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση κάτω από το πέλμα, ενώ ένα Maroon Jumpman απλώνεται κάτω από την καμάρα του ποδιού, δίνοντας μια δελεαστική υπόνοια του συναρπαστικού συνδυασμού χρωμάτων που κοσμεί το επάνω μέρος. Ακριβώς όπως και η εξωτερική σόλα, η ενδιάμεση σόλα συγκεντρώνει αυτές τις τρεις αποχρώσεις, καθώς τα ημιδιαφανή κομμάτια τυλίγονται στις πλευρές του μπροστινού ποδιού και της φτέρνας, όπου σχηματίζουν ένα πλαίσιο γύρω από το ορατό μαξιλάρι Air. Με αυτό να κρατάει τα πράγματα ωραία και άνετα, η υπόλοιπη ενδιάμεση σόλα από πολυουρεθάνη είναι λευκή, με τις πλούσιες καφέ πινελιές να προσθέτουν μια πινελιά χρώματος και να δίνουν στο αθλητικό παπούτσι μια ισχυρή αισθητική.

Το επάνω μέρος, εν τω μεταξύ, είναι επικαλυμμένο με κορυφαία λευκά δερμάτινα πάνελ που είναι διατεταγμένα σε μερικά διαφορετικά στρώματα. Μέσα από το μπροστινό μισό του ποδιού, μπορεί να φανεί το κάτω στρώμα, μια συλλογή από διατρήσεις που παρέχουν εξαερισμό στα πλευρά μεταξύ της δυναμικής επικάλυψης που κόβει πάνω και κάτω κατά μήκος τους. Στο πίσω μέρος του παπουτσιού, μια μεγαλύτερη επικάλυψη περιλαμβάνει τη φτέρνα μέχρι το μπροστινό μέρος του κολάρου σε κάθε πλευρά. Αυτό το πάνελ είναι επίσης σημαδεμένο με οπές αερισμού, με τις μεγάλες να είναι τοποθετημένες στα φουσκωτά προστατευτικά αστραγάλου και τις μικρότερες να είναι τοποθετημένες εκατέρωθεν. Ακριβώς πίσω από αυτές, μια λευκή καλοσχηματισμένη προεξοχή τραβήγματος σχηματίζει τόξο από τη φτέρνα, με μια παχιά λωρίδα Maroon ανάγλυφη στο κέντρο της.

Στο εσωτερικό του παπουτσιού, το λευκό και το καστανοκόκκινο έρχονται σε αντίθεση το ένα με το άλλο για άλλη μια φορά, το πρώτο καταλαμβάνει τα εσωτερικά τοιχώματα, ενώ το δεύτερο διακοσμεί το πέλμα. Η λευκή επωνυμία Nike Air έχει τυπωθεί στη σόλα, ενώ η γλώσσα που εκτείνεται από πάνω της είναι εξ ολοκλήρου σε καφέ απόχρωση. Το κείμενο Air Jordan είναι ανάγλυφο κατά μήκος της άνω άκρης της γλώσσας, ενώ ακριβώς από κάτω του εμφανίζονται δύο παράθυρα σε σχήμα τετραγώνου. Ένα μπορντό κορδόνι βρίσκεται μπροστά από τη γλώσσα, κρατώντας τα λευκά κορδόνια σταθερά στη θέση τους. Η λέξη "Nike" ξεχωρίζει έντονα με λευκό χρώμα στην επιφάνειά της, και η λευκή δαντέλα που καλύπτει από κάτω αντιστρέφει αυτόν τον χρωματικό σχηματισμό, εμφανίζοντας ένα κεντημένο Jumpman με καφέ κλωστή. Αυτό το μαγευτικό Air Jordan 6 ολοκληρώνεται με ένα πολύ πιο διακριτικό branding - ένα λευκό λογότυπο Nike Air που υφαίνεται αριστοτεχνικά στο κέντρο της φτέρνας.

  • Γένος άντρες
  • Μάρκα Jordan
  • Συλλογή 6
  • Κωδικός του στυλ 384664-116

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή