SPORTSHOWROOM

Jordan 6 Retro

"Black Infrared"

384664-060

Jordan 6 Retro 384664-060 01
Jordan 6 Retro 384664-060 02
Jordan 6 Retro 384664-060 03
Jordan 6 Retro 384664-060 04

Πηγαίνετε στο

  • Nike

Οι έντονες χρωματιστές πινελιές ζωντανεύουν αυτό το κομψό αθλητικό παπούτσι Jordan 6 Retro, δημιουργώντας έντονες αντιθέσεις στο κομψό επάνω μέρος του. Ξεκινώντας κάτω από το πέλμα, η βάση του αποτελείται από διάφορες διαφορετικές περιοχές από ελαστικό με πρόσφυση. Το πρώτο είναι ένα αδιαφανές μαύρο κομμάτι που κινείται στο κέντρο του ποδιού από το δάχτυλο του ποδιού σχεδόν μέχρι τη φτέρνα. Εδώ, συναντά ένα ημιδιαφανές τμήμα με οδοντωτές άκρες που το διαχωρίζει από ένα άλλο κομμάτι μαύρου καουτσούκ που καλύπτει τη φτέρνα. Δύο ακόμη ημιδιαφανή τμήματα, και τα δύο με μια απαλή μπλε απόχρωση που τα διατρέχει όπως και το πρώτο, εμφανίζονται σε κάθε πλευρά του μπροστινού ποδιού, πριν ένα Jumpman πηδήξει στο κέντρο της σόλας σε μια κατακόκκινη απόχρωση γνωστή ως Infrared 23. Η χρήση αυτής της ισχυρής απόχρωσης του κόκκινου είναι υπεύθυνη για το παρατσούκλι του παπουτσιού: Infrared.

Προχωρώντας προς τα πάνω, η ενδιάμεση σόλα από πολυουρεθάνη, με τις ομαλά καμπυλωτές άκρες της να κυματίζουν πάνω-κάτω σαν κύματα κατά μήκος κάθε πλευράς, συγκεντρώνει τα ίδια τρία χρώματα για άλλη μια φορά. Τα ημιδιαφανή τμήματα εμφανίζονται εκατέρωθεν του μπροστινού ποδιού και της φτέρνας, τα τελευταία φιλοξενούν διαφανή παράθυρα που επιτρέπουν στον χρήστη να βλέπει το Air cushioning που υπάρχει εκεί. Καθένα από αυτά τα μερικώς διαφανή τμήματα ολοκληρώνεται με μια λωρίδα Infrared 23, ενώ η υπόλοιπη ενδιάμεση σόλα είναι διακοσμημένη με μαύρο χρώμα.

Ενώ η μονάδα σόλας διαθέτει πολλές παραλλαγές στον τόνο, το επάνω μέρος έχει μια πιο συνεκτική εμφάνιση, καθώς είναι πλήρως επικαλυμμένο από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα των ποδιών με βελούδινο μαύρο nubuck. Αυτό περιλαμβάνει και τα δύο κύρια στρώματά του, ένα από τα οποία καλύπτει το μπροστινό μισό του παπουτσιού, ενώ το δεύτερο περιλαμβάνει τη φτέρνα και σχηματίζει τις επικαλύψεις που κινούνται μπρος-πίσω στα πλευρά. Κρυμμένο κάτω από αυτό είναι ένα στρώμα από ανακλαστικό υλικό 3M που φαίνεται μόνο στο σκοτάδι, οπότε και φαίνεται μέσα από τη σειρά των διατρήσεων που γεμίζουν τα πλαϊνά τοιχώματα και τις βολβοειδείς προεξοχές που προστατεύουν τους αστραγάλους, ενώ παράλληλα δίνουν στο κολάρο το μοναδικό του σχήμα.

Ακόμη περισσότερες οπές εξαερισμού μπορείτε να βρείτε στο μαλακό ύφασμα της γλώσσας, η οποία είναι επίσης μαύρη, όπως και τα κορδόνια που διασταυρώνονται πάνω της. Στο πάνω μέρος, αυτά συγκρατούνται στη θέση τους από ένα μπρελόκ Infrared 23 με ένα μαύρο Jumpman τυπωμένο πάνω του, και ένα μαύρο κάλυμμα με ένα κεντημένο Infrared 23 Jumpman προστατεύει τα κορδόνια ακριβώς κάτω από αυτό. Εν τω μεταξύ, το πάνω μέρος της γλώσσας σχηματίζεται από ένα πιο άκαμπτο υλικό, και πάλι σε μαύρο χρώμα, το οποίο έχει αναμεμειγμένα γράμματα Air Jordan κατά μήκος της άνω άκρης του και δύο τετράγωνα παράθυρα κομμένα σε αυτό.

Εσωτερικά, εμφανίζεται το ίδιο χρωματικό θέμα, καθώς η μαλακή υφασμάτινη επένδυση είναι μαύρη και η εσωτερική σόλα Infrared 23. Στην τελευταία έχει τυπωθεί ένα σύνολο μαύρων σημάτων Nike Air, ενώ η πρώτη θηλιά περνάει πάνω από την επάνω γραμμή στη φτέρνα για να δημιουργήσει εκεί μια μικρή γλωττίδα. Πάνω από αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό υπάρχει ένα μαύρο pull tab με μια παχιά λωρίδα που αναδύεται από αυτό σε ζωηρές αποχρώσεις του Infrared 23. Μια πιο διακριτική πινελιά έχει χρησιμοποιηθεί στη φτέρνα κάτω από αυτήν, όπου το μαύρο κείμενο Nike Air και ένα swoosh έχουν κεντηθεί με τέχνη στο nubuck για να ολοκληρώσουν αυτό το μυστικό sneaker με στυλ.

  • Γένος άντρες
  • Μάρκα Jordan
  • Συλλογή 6
  • Κωδικός του στυλ 384664-060

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή