SPORTSHOWROOM

Jordan 4 Retro

"Royalty"

308497-032

Jordan 4 Retro 308497-032 01
Jordan 4 Retro 308497-032 02
Jordan 4 Retro 308497-032 03
Jordan 4 Retro 308497-032 04

Πηγαίνετε στο

  • Nike

Το ασπρόμαυρο εξωτερικό αυτού του Jordan 4 Retro έχει ζωντανέψει με τη χρήση χαρακτηριστικών χρυσών εφέ, για μια έντονη αίσθηση αποκλειστικότητας. Απλός αλλά κομψός χρωματισμός μπορεί να βρεθεί στην εξωτερική σόλα από καουτσούκ, της οποίας τα πολυκατευθυντικά πάνελ πέλματος ψαροκόκαλο παρέχουν στον χρήστη ολόπλευρη πρόσφυση. Στη φτέρνα και κάτω από το μπροστινό μέρος του πέλματος, αυτά εμφανίζονται σε έντονο μαύρο τόνο, με το ίδιο χρώμα στα διακοσμητικά σε σχήμα αστεριού στο καπάκι του δακτύλου. Εν τω μεταξύ, το λευκό γεμίζει το τμήμα στο μέσο του πέλματος, συμπεριλαμβανομένου του λείου τμήματος κάτω από την καμάρα του ποδιού, το οποίο έχει μια τελευταία πινελιά μαύρου χρώματος στο Jumpman στο κέντρο του. Με αυτό το χαρακτηριστικό να υποστηρίζει ένα σίγουρο βήμα, η ενδιάμεση σόλα εστιάζει στην άνεση μέσω της χρήσης του Air cushioning. Αυτό φαίνεται μέσα από ένα διαφανές παράθυρο στο λευκό στρώμα της ενδιάμεσης σόλας κάτω από τη φτέρνα, το οποίο εκτείνεται κατά μήκος των πλευρών και γύρω από το δάχτυλο του ποδιού επίσης. Πάνω από αυτό, ένα δεύτερο στρώμα εμφανίζεται σε μαύρο χρώμα, αντικατοπτρίζοντας έτσι την αντιθετική χρωματική σύνθεση της εξωτερικής σόλας.

Ενώ η ενδιάμεση σόλα φέρει το τελευταίο σημάδι λευκού που υπάρχει σε αυτό το αθλητικό παπούτσι, το μαύρο επιστρέφει ως το πιο εμφανές χρώμα στο επάνω μέρος. Καλύπτει το κομψό σουέτ που σχηματίζει στρώματα μέσω του μπροστινού ποδιού, του κέντρου του παπουτσιού από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα, του τεταρτοστρώματος και του κολάρου. Η χρήση αυτού του υλικού προσδίδει σε αυτό το AJ4 μια πραγματικά πολυτελή εμφάνιση, η οποία, σε συνδυασμό με τις πλούσιες χρυσές λεπτομέρειες, εξηγεί το παρατσούκλι του - Royalty. Το πρώτο από αυτά τα εντυπωσιακά εφέ εμφανίζεται αστραφτερό στο πάνω και κάτω μέρος του eyestay με τη μορφή των Metallic Gold κορδονιών. Το καθένα έχει σχήμα βεντάλιας με εννέα οπές για να επιτρέπει διαφορετικές επιλογές για το πώς να διαμορφώσετε τα μαύρα κορδόνια του παπουτσιού, ενώ τα πίσω συνδέονται με μαύρα τριγωνικά φτερά που ενισχύουν τη δομική του ακεραιότητα. Μεταξύ αυτών των χαρακτηριστικών στο τετράγωνο πάνελ υπάρχουν τρεις περιοχές με μαύρο πλέγμα που διευκολύνουν τον εξαερισμό πάνω από το πόδι, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια σαγηνευτική αισθητική.

Η χρήση μαύρου σουέτ συνεχίζεται πάνω από τη γλώσσα, η οποία φιλοξενεί μια μαύρη υφασμάτινη ετικέτα με ένα Metallic Gold Jumpman που είναι έντεχνα κεντημένο σε αυτήν μαζί με το κείμενο Flight με την ίδια χρυσή κλωστή. Πιο κομψή μαύρη σκίαση γεμίζει το εσωτερικό του παπουτσιού, όπου καλύπτει τα πάντα εκτός από το λογότυπο Jumpman σε χρυσό χρώμα. Εν τω μεταξύ, πίσω στην εξωτερική πλευρά, ένα διαμορφωμένο πάνελ φτέρνας έχει τοποθετηθεί ανάμεσα στα στρώματα σουέτ για να δώσει στο πίσω μέρος του ποδιού άφθονο χαρακτήρα. Όπως το μεγαλύτερο μέρος του αθλητικού παπουτσιού, είναι μαύρο και έχει διαμορφωθεί σε μια βεντάλια που ταιριάζει με τις χυτές οπές, εκτός από το ότι εκεί που αυτές έχουν τρύπες, έχει ανάγλυφους κύβους, καθιστώντας την έτσι μια βολική γλωττίδα για να φορέσετε εύκολα το παπούτσι. Κάτω από αυτό βρίσκεται το τελευταίο φανταχτερό χαρακτηριστικό - ένα μεταλλικό χρυσό Jumpman που ολοκληρώνει αυτό το βασιλικό αθλητικό παπούτσι Air Jordan.

  • Γένος άντρες
  • Μάρκα Jordan
  • Συλλογή 4
  • Κωδικός του στυλ 308497-032

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή