SPORTSHOWROOM

Jordan 3 Retro OG

"Black Cement"

854262-001

Jordan 3 Retro OG 854262-001 01
Jordan 3 Retro OG 854262-001 02
Jordan 3 Retro OG 854262-001 03
Jordan 3 Retro OG 854262-001 04

Πηγαίνετε στο

  • Nike

Αυτό το Jordan 3 Retro OG διαθέτει μια συλλογή από δυναμικά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακές τονικές αντιθέσεις, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά επιθυμητό αθλητικό παπούτσι. Γνωστό ως Black Cement για τη συναρπαστική χρήση των σκούρων αποχρώσεων, στηρίζεται σε μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ με λευκό τμήμα κάτω από τη φτέρνα, ένα οβάλ κόκκινο της φωτιάς κάτω από το μπροστινό μέρος του πέλματος και μοτίβα πέλματος Cement Grey στις άκρες και στο κέντρο του. Η μύτη καλύπτεται από εκατοντάδες μικροσκοπικά ανάγλυφα αστέρια, ενώ στο οβάλ τμήμα έχουν χαραχθεί ομόκεντροι δακτύλιοι για πρόσθετη πρόσφυση. Εν τω μεταξύ, το εντυπωσιακό κείμενο Nike σε κόκκινο της φωτιάς βρίσκεται στο κέντρο της λευκής περιοχής της εξωτερικής σόλας. Λευκή σκίαση υπάρχει επίσης στο μεγαλύτερο μέρος της ενδιάμεσης σόλας, συμπεριλαμβανομένου του καουτσούκ στο κάλυμμα των δακτύλων και κατά μήκος του στρώματος πολυουρεθάνης που εκτείνεται γύρω από τη φτέρνα, ένα διαφανές παράθυρο που παρουσιάζει την τσέπη Air που βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Ωστόσο, το στρώμα ακριβώς πάνω από αυτό είναι λευκό στο μπροστινό μισό και μαύρο στο πίσω μισό του, το οποίο περιβάλλει τη φτέρνα.

Οι ισχυροί μαύροι τόνοι γεμίζουν στη συνέχεια μεγάλο μέρος του επάνω μέρους, από το λείο δερμάτινο προστατευτικό λάσπης μέχρι το ταμπλαρισμένο δέρμα της κύριας επικάλυψης, η οποία φτάνει από το δάχτυλο μέχρι το πάνελ της φτέρνας. Καθώς διασχίζει το τέταρτο, αυτό το κομμάτι υλικού με υφή κόβει μπρος-πίσω γύρω από την άκρη της γλώσσας για να δημιουργήσει ένα σύνθετο eyestay. Το κάτω μέρος του έχει οπές Fire Red που είναι τοποθετημένες σε μαύρο δέρμα, ενώ το επάνω μέρος του διαθέτει ένα στρώμα από υλικό Cement Grey γεμάτο με μικροσκοπικές οπές. Μια σειρά από μαύρους μισούς κύκλους TPU σχηματίζουν περισσότερες οπές εδώ για να περάσουν τα μαύρα κορδόνια. Ακόμα πιο πάνω, στο μπροστινό μέρος του κολάρου, υπάρχει ένα άλλο ζευγάρι οπών σε κάθε πλευρά της γλώσσας, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από Cement Grey TPU. Μια πρόσθετη ζώνη από το γκρι τσιμέντο του υποστρώματος έχει αποκαλυφθεί γύρω από το κολάρο, όπου η δερμάτινη επικάλυψη κλίνει προς τα κάτω προς τη φτέρνα, με την επιφάνειά της να έχει και πάλι οπές εξαερισμού.

Στο εσωτερικό, η παραγεμισμένη επένδυση του παπουτσιού είναι επίσης Cement Grey, αλλά η εσωτερική σόλα και το πίσω μέρος της γλώσσας λάμπουν έντονα σε ζωηρό Fire Red. Ένα μαύρο λογότυπο Nike Air έχει τυπωθεί στην πρώτη, και ένα λευκό μπάλωμα κοσμεί τη δεύτερη, πριν εμφανιστούν πιο εμφανή εφέ επωνυμίας στο εξωτερικό. Το πρώτο από αυτά είναι το μεγάλο γκρι κείμενο Nike Air που έχει αποτυπωθεί ανάγλυφα στο μαύρο πάνελ της φτέρνας, ακριβώς κάτω από μια σειρά από παχιές ραβδώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρατάτε σταθερά το παπούτσι όταν το φοράτε. Αλλού, το μπροστινό μέρος της γλώσσας έχει διακοσμηθεί σε τόνους του γκρι του τσιμέντου, με διατρήσεις στο κάτω μέρος της και ένα Fire Red Jumpman που ξεχωρίζει έντονα στην κορυφή της. Τέλος, διακριτικά πάνελ με αποτυπώματα ελέφαντα περιβάλλουν τόσο τη μύτη όσο και τη φτέρνα, ολοκληρώνοντας έτσι αυτό το Air Jordan 3 με μια μαγευτική λεπτομέρεια.

  • Γένος άντρες
  • Μάρκα Jordan
  • Συλλογή 3
  • Κωδικός του στυλ 854262-001

Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

Να συνεχίσει

Επέλεξε τη χώρα σου

Ευρώπη

Αμερικής

Ασία-Ειρηνικός

Αφρική

μέση Ανατολή