SPORTSHOWROOM

  φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (Nike)

  • Συλλογή (Air Force 1)

  • Υπόδειγμα (Experimental)

  • Στυλ

  • Χρώμα

  • Τεχνολογία

  • Εκδοση

  • Αθλημα

  Air Force 1 Experimental

  Το Nike Air Force 1 Experimental είναι μέρος της σειράς N. 354 της μάρκας, η οποία τιμά τα αθλητικά παπούτσια Nike του παρελθόντος και του παρόντος, ανανεώνοντας τα υπάρχοντα μοντέλα με τολμηρά, καινοτόμα χαρακτηριστικά. Σχεδιασμένο κυρίως για άνδρες, το Air Force 1 Experimental είναι ένα low-top sneaker που ενσαρκώνει πραγματικά αυτό το ήθος μέσω του αντισυμβατικού επάνω μέρους του, το οποίο κατασκευάζεται με επεξεργασία σφράγισης σε κενό αέρος πάνω σε αφρώδες υλικό που του δίνει μια εντελώς δική του εμφάνιση. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ραφές, αν και ελάχιστες ποσότητες παραμένουν στο eyestay και στο πλευρικό άκρο του πάνελ της φτέρνας. Αντ' αυτού, καμπύλες κορυφογραμμές αναδύονται από τον αφρό για να δείξουν τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των επικαλύψεων, και οι φουρκέτες ξεπροβάλλουν από τις πλευρές του. Σε ορισμένα σχέδια, μπορείτε ακόμη και να διακρίνετε ελαφρά λακκάκια στο κουτί των δακτύλων, όπου κανονικά θα υπήρχαν οι οπές.

  Παρόλο που φαίνεται σαν να υπάρχει ένα λεπτό φύλλο πλαστικού στην κορυφή του εξωτερικού, με τσαλακώματα και πτυχές, στην πραγματικότητα είναι μέρος του μαλακού αφρού από κάτω, ο οποίος έχει σπογγώδη, τρακτερωτή εμφάνιση. Ορισμένα ζεύγη AF1 Experimentals έχουν γραφικά κλειδωμένα στο εξωτερικό στρώμα, όπως το κείμενο Air Force 1 που εμφανίζεται επανειλημμένα πάνω στο γκρι εξωτερικό του χρώματος Suns, καθώς και το καφέ επάνω μέρος και η κίτρινη ενδιάμεση σόλα του Archaeo Brown. Στο λευκό εξωτερικό του Postal Ghost, το ίδιο κείμενο έχει μια πιο ξεθωριασμένη εμφάνιση, ενώ το μαγευτικό μοντέλο Halloween έχει μια σειρά από τρομακτικά μοτίβα στο φωσφορίζον εξωτερικό του. Εκτός από αυτά τα αθλητικά παπούτσια, πολλά Experimentals έχουν απλώς τον κωδικό του έργου N. 354 γραμμένο στο πλευρικό swoosh, αν και η χρωματική ποικιλία Black Glow αποτελεί μια αξιοσημείωτη εξαίρεση, καθώς το κυρίως μαύρο επάνω μέρος της δεν παρουσιάζει κανένα πρόσθετο κείμενο ή γραφικό, ενώ το ολόλευκο Pure Platinum είναι μια άλλη. Αυτός ο κωδικός μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε μια κίτρινη ετικέτα νέον που γεφυρώνει το πάνω μέρος και την ενδιάμεση σόλα στο πίσω μέρος του παπουτσιού. Κάτω από αυτήν υπάρχουν οι λέξεις "Αυτή η ετικέτα είναι η εγγύηση της ποιότητας" και "Nike Air Force One Experimental".

  Παράλληλα με το τυπικό σετ κορδονιών, τα οποία φέρουν μεταλλικά αγκάθια, το Nike Air Force 1 Experimental περιλαμβάνει ένα ελαστικό κορδόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σφίξει τα παπούτσια, επιτρέποντας στον χρήστη να αφήσει τα κορδόνια χαλαρά αν το προτιμά. Αυτό το εύκαμπτο κορδόνι κρέμεται πάνω από το eyestay και υπάρχει ένα ρυθμιζόμενο κουμπωματάκι στο πάνω μέρος για να το ασφαλίσει. Στο άλλο άκρο, ένα πλαστικό κλιπ με κείμενο Nike μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεσή του με τη θηλιά στο κάτω μέρος του eyestay. Κάτω από τα κορδόνια βρίσκεται μια φαρδιά, φουσκωτή γλώσσα με εκτεθειμένο αφρώδες υλικό κατά μήκος του χείλους. Η επωνυμία Nike έχει κεντηθεί στην πλαϊνή πλευρά της ακριβώς κάτω από την κορυφή, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για μια βολική προεξοχή στο κέντρο.

  Μια δεύτερη προεξοχή τραβήγματος προεξέχει από τη φτέρνα, κάτω από την οποία αναδύεται ένα πάνελ από το επάνω μέρος από αφρώδες υλικό. Εκτός από τη λεπτή γραμμή ραφής που διατρέχει την πλευρική πλευρά του και τη λωρίδα της φτέρνας από κάτω, διαθέτει ανάγλυφο εμπορικό σήμα Nike Air που έχει γυρίσει ανάποδα για μια πρόσθετη ανατροπή. Σε ορισμένα σχέδια, αυτό το κείμενο έχει την ίδια απόχρωση με το υπόλοιπο επάνω μέρος, όπως συμβαίνει στην έκδοση Racer Pink, η οποία έχει μια λαμπερή ροζ απόχρωση σε όλο το γυαλιστερό εξωτερικό της. Αντίθετα, η έκδοση Sail έχει έντονα πορτοκαλί γράμματα στο κατάλευκο πάνελ της φτέρνας. Όλα αυτά έχουν κατασκευαστεί πάνω από την τυπική ενδιάμεση σόλα Air και μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ με το αναγνωρίσιμο πέλμα ομόκεντρου κύκλου. Ωστόσο, η εμφάνιση είναι αρκετά ανεπανάληπτη λόγω του πλαστικού περιτυλίγματος που ξεχειλίζει από το επάνω μέρος και διπλώνει πάνω από ολόκληρη την ενδιάμεση σόλα. Τυχαίες πτυχές εμφανίζονται σε όλες τις πλευρές του - ένα χαρακτηριστικό που του προσδίδει μια κάπως νευρική εμφάνιση.

  Όπως και σε άλλα αθλητικά παπούτσια της σειράς N. 354, ένα ενδιαφέρον μήνυμα έχει πληκτρολογηθεί σε όλη την εσωτερική σόλα του Air Force 1 Experimental μαζί με ένα μικροσκοπικό, σχεδιασμένο swoosh. Λέει: "Ο σχεδιασμός 'AF1 Experimental - Type' βασίζεται σε μια μάσκα οξυγόνου που χρησιμοποιείται στο ερευνητικό εργαστήριο Nike Sports". Αυτές οι λέξεις προσφέρουν μια μικρή εικόνα της ιδέας που κρύβεται πίσω από αυτό το συναρπαστικό ανδρικό μοντέλο, το οποίο είναι μοναδικά πειραματικό.

  κατάταξη Nike Air Force 1 Experimental
  (0)

  Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

  Να συνεχίσει

  Επέλεξε τη χώρα σου

  Ευρώπη

  Αμερικής

  Ασία-Ειρηνικός

  Αφρική

  μέση Ανατολή