SPORTSHOWROOM

  φιλτράρισμα σε

  • ταξινόμηση

  • Γένος

  • Μάρκα (Nike)

  • Συλλογή (Air Force 1)

  • Υπόδειγμα (Experimental)

  • Τεχνολογία

  • Εκδοση

  • Στυλ

  • Αθλημα

  • Χρώμα

  Air Force 1 Experimental

  Το Nike Air Force 1 Experimental αποτελεί μέρος της σειράς N. 354, η οποία τιμά το παρελθόν και το παρόν των skeakers της Nike με την ανανέωση των υφιστάμενων μοντέλων με τολμηρά και καινοτόμα χαρακτηριστικά. Το AF1 Experimental πραγματικά ενσαρκώνει αυτή την προσπάθεια μέσα από το αντισυμβατικό επάνω μέρος του, το οποίο κατασκευάζεται με μια διαδικασία σε κενό αέρος πάνω από ένα αφρώδες υλικό που του δίνει ιδιαίτερο στυλ. Ως αποτέλεσμα, μόλις και μετά βίας οποιαδήποτε ραφή είναι εμφανής, αν και ελάχιστες ποσότητες παραμένουν στο σύστημα κορδονιών και την πλαϊνή άκρη της επικάλυψης στη φτέρνα. Αντ' αυτού, οι καμπύλες γραμμές αναδύονται από τον αφρό για να δείξουν τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των επικαλύψεων και των swoosh. Σε ορισμένα σχέδια, μπορείτε να διακρίνετε ακόμη και διακριτικά λακκάκια στο κουτί δακτύλων, στα σημεία όπου θα βρίσκονταν κανονικά οι οπές.

  Αν και φαίνεται σαν να υπάρχει ένα λεπτό φύλλο πλαστικού στο πάνω μέρος του εξωτερικού, γεμάτο με ζάρες και τσακίσεις, αποτελούν στην πραγματικότητα μέρος του μαλακού αφρού του κάτω μέρους, ο οποίος έχει μια αφρώδη εμφάνιση με οπές. Μερικά ζευγάρια AF1 Experimentals έχουν γραφικά όπως το “Air Force 1” κλειδωμένα στην εξωτερική στρώση, αλλά τα περισσότερα απλώς έχουν τον κωδικό του πρότζεκτ N. 354, γραμμένο σε όλο το πλαϊνό swoosh. Αυτός ο κωδικός μπορεί επίσης να φανεί σε μια κίτρινη ετικέτα νέον που γεφυρώνει το επάνω μέρος και την ενδιάμεση σόλα, στο πίσω μέρος του παπουτσιού. Παρακάτω αναγράφονται οι φράσεις "his label is your guarantee of quality" και "“Nike Air Force One Experimental".

  Παράλληλα με το τυπικό σύνολο των κορδονιών, τα οποία εδώ είναι ακιδωτά με μεταλλικά περικαψύλια, το Experimental περιλαμβάνει ένα ελαστικό κορδόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σφίξετε τα παπούτσια, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να αφήσει τα κορδόνια χαλαρά, αν αυτό προτιμά. Αυτό το εύκαμπτο κορδόνι κρέμεται πάνω από το σύστημα κορδονιών και υπάρχει μια ρυθμιζόμενη μπαρέτα στην κορυφή που σας επιτρέπει να το ασφαλίσετε. Στο άλλο άκρο, ένα πλαστικό κλιπ με κείμενο Nike μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να το συνδέσετε στη θηλιά, στο κάτω μέρος του συστήματος των κορδονιών. Κάτω από τα κορδόνια υπάρχει μια φαρδιά, πλούσια γλώσσα με αφρό στο περίγραμμα. Στα σημεία όπου πολλά μοντέλα έχουν ένα μπάλωμα στη γλώσσα, το Air Force 1 Experimental έχει μια πρακτική προεξοχή, ενώ η επωνυμία της Nike μετατοπίζεται και βρίσκεται κεντημένη στην πλαϊνή πλευρά της γλώσσας.

  Υπάρχει μια δεύτερη προεξοχή στη φτέρνα, κάτω από την οποία αναδύεται μια επικάλυψη από τον αφρό, στο επάνω μέρος. Εκτός από τη λεπτή γραμμή των ραφών που εκτείνεται στην πλαϊνή πλευρά του και κατά μήκος της λωρίδας της φτέρνας παρακάτω, εντοπίζεται ένα ανάγλυφο εμπορικό σήμα της Nike Air αναποδογυρισμένο, για μια πρόσθετη ανατροπή.

  Όλα αυτά έχουν κατασκευαστεί πάνω από την τυπική εξωτερική σόλα από καουτσούκ με ένα πέλμα με μοτίβο ομόκεντρων κύκλων και μια ενδιάμεση σόλα Air. Ωστόσο, η εμφάνιση είναι ασύγκριτη λόγω του πλαστικού περιτυλίγματος που πλημμυρίζει από πάνω και διπλώνει προς τα κάτω, σε ολόκληρη την ενδιάμεση σόλα. Τυχαίες γραμμές  εμφανίζονται σε όλες του τις πλευρές – ένα χαρακτηριστικό που δημιουργεί μια κάπως ακραία εμφάνιση.

  Όπως και στα άλλα sneakers, στη σειρά Ν. 354, παρατηρείται ένα ενδιαφέρον μήνυμα σε όλη την εσωτερική σόλα του Air Force 1 Experimental παράλληλα με ένα μικροσκοπικό swoosh. Λέει "e ‘AF1 Experimental – Type’ design is based on an oxygen mask used in the Nike Sports research lab (μτφ: «Ο σχεδιασμός ‘AF1 Experimental βασίζεται σε μια μάσκα οξυγόνου που χρησιμοποιείται στο ερευνητικό εργαστήριο της Nike Sports»). Αυτές οι λέξεις προσφέρουν μια μικρή γεύση της ιδέας πίσω από αυτό το σαγηνευτικό μοντέλο, το οποίο είναι μοναδικά πειραματικό.

  κατάταξη Nike Air Force 1 Experimental
  (0)

  Το SPORTSHOWROOM χρησιμοποιεί cookies. Σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies.

  Να συνεχίσει

  Επέλεξε τη χώρα σου

  Ευρώπη

  Αμερικής

  Ασία-Ειρηνικός

  Αφρική

  μέση Ανατολή